- Bewaar
- Bewaar
Pastavogelnestjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de tagliatelle gaar in licht-gezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud stromend water.
-
Snij de champignons in 8.
-
Snipper de peterselie en de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Bedek kleine ovenschaaltjes met bakpapier en verdeel er de tagliatelle over.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui glazig. Voeg de champignons toe en bak ze gedurende 5 min. op een hoog vuur. Laat staan op het vuur tot al het vocht verdampt is. Kruid met peper en zout en roer er de fijngesnipperde peterselie onder.
-
Klop de eieren los met een vork en roer er de room en de geraspte parmezaan onder. Kruid met peper.
-
Verdeel de champignons over de tagliatelle en overgiet met de eiermengeling.
-
Zet de ovenschaaltjes in een op 180 °C voorverwarmde oven gedurende ± 25 min.
-
Afwerking:
-
Schuif de vogelnestjes uit de schaaltjes op de borden en serveer met gebakken struisvogel.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de tagliatelle gaar in licht-gezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud stromend water.
-
Snij de champignons in 8.
-
Snipper de peterselie en de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Bedek kleine ovenschaaltjes met bakpapier en verdeel er de tagliatelle over.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui glazig. Voeg de champignons toe en bak ze gedurende 5 min. op een hoog vuur. Laat staan op het vuur tot al het vocht verdampt is. Kruid met peper en zout en roer er de fijngesnipperde peterselie onder.
-
Klop de eieren los met een vork en roer er de room en de geraspte parmezaan onder. Kruid met peper.
-
Verdeel de champignons over de tagliatelle en overgiet met de eiermengeling.
-
Zet de ovenschaaltjes in een op 180 °C voorverwarmde oven gedurende ± 25 min.
-
Afwerking:
-
Schuif de vogelnestjes uit de schaaltjes op de borden en serveer met gebakken struisvogel.