- Bewaar

- Bewaar
Pavlova met tropisch fruit
Onze drankensuggesties
andere Licor 43 - Cuarenta y Tres
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
1 u. 45 min.
-
Verwarm de oven voor op 140 °C.
-
Teken intussen een cirkel (ø 25 cm) op een vel bakpapier. Verdeel de suiker over een bakplaat met een ander vel bakpapier en verwarm 10 min. in de oven. Laat de oven daarna aan.
-
Klop intussen de eiwitten stijf en voeg de warme suiker lepel per lepel toe. Klop na elke lepel alles goed door elkaar zodat je een dik en glanzend mengsel krijgt.
-
Pers de limoen (je hebt 1 el sap nodig). Schep voorzichtig de vanillesuiker, het maïszetmeel en het limoensap onder het eiwittenmengsel.
-
Verdeel het eiwittenmengsel van binnen naar buiten over de getekende cirkel. Zorg dat de buitenrand iets dikker is dan de rest. Zo krijg je een kleine holte in het midden. Zet 1 u. in de warme oven. Laat volledig afkoelen.
-
Maak intussen de vulling: Rasp de gember en snij de mango en de ananas in blokjes. Meng alles onder elkaar. Snij de kiwi’s in schijfjes.
-
Snij de passievruchten in 2 en lepel er het vruchtvlees uit. Hak de pistachenoten fijn. Klop het roomalternatief op.
-
Besmeer de afgekoelde meringue met de het opgeklopte roomalternatief. Versier met de fruitblokjes, de schijfjes kiwi en de ananaskers. Lepel er het vruchtvlees van de passievruchten over en bestrooi met de pistachenoten.
Dit recept is gluten- en lactosevrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten of lactose bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml). Laat de meringue zeker volledig afkoelen voor u hem bedekt met de Alpro Luchtig & Creamy en het fruit. Begin er dus goed op voorhand aan!
Onze drankensuggesties
andere Licor 43 - Cuarenta y Tres
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
1 u. 45 min.
-
Verwarm de oven voor op 140 °C.
-
Teken intussen een cirkel (ø 25 cm) op een vel bakpapier. Verdeel de suiker over een bakplaat met een ander vel bakpapier en verwarm 10 min. in de oven. Laat de oven daarna aan.
-
Klop intussen de eiwitten stijf en voeg de warme suiker lepel per lepel toe. Klop na elke lepel alles goed door elkaar zodat je een dik en glanzend mengsel krijgt.
-
Pers de limoen (je hebt 1 el sap nodig). Schep voorzichtig de vanillesuiker, het maïszetmeel en het limoensap onder het eiwittenmengsel.
-
Verdeel het eiwittenmengsel van binnen naar buiten over de getekende cirkel. Zorg dat de buitenrand iets dikker is dan de rest. Zo krijg je een kleine holte in het midden. Zet 1 u. in de warme oven. Laat volledig afkoelen.
-
Maak intussen de vulling: Rasp de gember en snij de mango en de ananas in blokjes. Meng alles onder elkaar. Snij de kiwi’s in schijfjes.
-
Snij de passievruchten in 2 en lepel er het vruchtvlees uit. Hak de pistachenoten fijn. Klop het roomalternatief op.
-
Besmeer de afgekoelde meringue met de het opgeklopte roomalternatief. Versier met de fruitblokjes, de schijfjes kiwi en de ananaskers. Lepel er het vruchtvlees van de passievruchten over en bestrooi met de pistachenoten.
Dit recept is gluten- en lactosevrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten of lactose bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml). Laat de meringue zeker volledig afkoelen voor u hem bedekt met de Alpro Luchtig & Creamy en het fruit. Begin er dus goed op voorhand aan!
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
andere Licor 43 - Cuarenta y Tres