- Bewaar

- Bewaar
Penne met ansjovis en broccoli
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Leone d'Almerita Sicilia
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verdeel de broccoli's in kleine roosjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Smelt 2 eetl. boter in een kookpot en bak het pepertje, de knoflook en de ansjovisfilets, tot de ansjovis gesmolten is.
-
Voeg de broccoliroosjes en een beetje water toe en kruid met zwarte peper. Dek af en laat 10 à 12 min. op een zacht vuur sudderen, tot de broccoli gaar is.
-
Kook ondertussen de pasta al dente in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de pasta onder de broccoli en laat er 1 eetl. boter in smelten.
-
Afwerking:
-
Werk af met de geraspte parmezaan.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Leone d'Almerita Sicilia
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verdeel de broccoli's in kleine roosjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Smelt 2 eetl. boter in een kookpot en bak het pepertje, de knoflook en de ansjovisfilets, tot de ansjovis gesmolten is.
-
Voeg de broccoliroosjes en een beetje water toe en kruid met zwarte peper. Dek af en laat 10 à 12 min. op een zacht vuur sudderen, tot de broccoli gaar is.
-
Kook ondertussen de pasta al dente in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de pasta onder de broccoli en laat er 1 eetl. boter in smelten.
-
Afwerking:
-
Werk af met de geraspte parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Leone d'Almerita Sicilia