- Bewaar

- Bewaar
Penne met broccolini, tomaat en worst
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Tripel Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de broccolini in 3 of 4 stukjes. Snipper de sjalotten fijn. Snij de tomaten in blokjes.
-
Snij de worsten in stukjes van 2 à 3 cm.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een grote pan en bak de sjalotten glazig. Voeg de stukjes worst toe en bak 3 à 4 min. gaar en goudbruin.
-
Voeg de tomaten en de broccolini toe en laat 7 à 8 min. stoven. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten onder de pasta en serveer met de parmezaan.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Tripel Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de broccolini in 3 of 4 stukjes. Snipper de sjalotten fijn. Snij de tomaten in blokjes.
-
Snij de worsten in stukjes van 2 à 3 cm.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een grote pan en bak de sjalotten glazig. Voeg de stukjes worst toe en bak 3 à 4 min. gaar en goudbruin.
-
Voeg de tomaten en de broccolini toe en laat 7 à 8 min. stoven. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten onder de pasta en serveer met de parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Tripel Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône