- Bewaar

- Bewaar
Penne met paprikapesto en gegrilde groenten
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro - Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pel het knoflook.
-
Spoel de gegrilde paprika's onder koud water en laat uitlekken.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snipper de basilicumblaadjes fijn.
-
Snij de mozzarella in blokjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Doe intussen de diepgevroren gegrilde groenten in een ovenschaal en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet 12 min. in de voorverwarmde oven.
-
Mix ondertussen de ingrediënten voor de pesto met een staafmixer of in de blender tot een romige massa.
-
Meng de pesto en de gegrilde groenten onder de pasta. Verdeel er de mozzarella over en meng goed.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met het fijngesnipperde basilicum.
Ook lekker met geitenkaas of gegrilde halloumi. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Kook 25 g penne rigate 15 min. in water. 2 Voeg na 10 min. 100 g diepgevroren gegrilde courgette en aubergine (geen paprika) toe. 3 Giet af, mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro - Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pel het knoflook.
-
Spoel de gegrilde paprika's onder koud water en laat uitlekken.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snipper de basilicumblaadjes fijn.
-
Snij de mozzarella in blokjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Doe intussen de diepgevroren gegrilde groenten in een ovenschaal en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet 12 min. in de voorverwarmde oven.
-
Mix ondertussen de ingrediënten voor de pesto met een staafmixer of in de blender tot een romige massa.
-
Meng de pesto en de gegrilde groenten onder de pasta. Verdeel er de mozzarella over en meng goed.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met het fijngesnipperde basilicum.
Ook lekker met geitenkaas of gegrilde halloumi. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Kook 25 g penne rigate 15 min. in water. 2 Voeg na 10 min. 100 g diepgevroren gegrilde courgette en aubergine (geen paprika) toe. 3 Giet af, mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro - Marche - Italië