- Bewaar

- Bewaar
Penne met ricotta en kerstomaatjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Ontpit de kerstomaten en snij fijn.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd : zie verpakking). Hou 1 eetl. kookvocht opzij en giet de pasta af.
-
Meng intussen de ricotta met de olijfolie, platte peterselie, de eetlepel kookvocht en 2/3 van de kerstomaten. Kruid rijkelijk met peper en zout.
-
Voeg de tomatenmengeling toe aan de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en garneer met de rest van de kerstomaten. Besprenkel eventueel nog met wat extra vierge olijfolie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Ontpit de kerstomaten en snij fijn.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd : zie verpakking). Hou 1 eetl. kookvocht opzij en giet de pasta af.
-
Meng intussen de ricotta met de olijfolie, platte peterselie, de eetlepel kookvocht en 2/3 van de kerstomaten. Kruid rijkelijk met peper en zout.
-
Voeg de tomatenmengeling toe aan de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en garneer met de rest van de kerstomaten. Besprenkel eventueel nog met wat extra vierge olijfolie.