Penne met veggiegyros en romige groenten

Penne met veggiegyros en romige groenten

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 701 kcal
Vet 16.9 g
Koolhydraat 86.5 g
Eiwit 43 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snipper het knoflook en de sjalot fijn.

  4. Snij de champignons in 4 of in 6.

  5. Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.

  6. Verwijder de steeltjes van de waterkers.

  7. Maak met een dunschiller krullen van de grana padano

  8. Bereiding:
  9. Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  10. Smelt intussen de boter in een kookpot en stoof de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de blokjes courgette en de champignons toe en roerbak nog 4 à 5 min.

  11. Voeg de diepgevroren gyros en de wijn toe. Laat koken tot al het vocht verdampt is.

  12. Voeg het plantaardige alternatief voor room toe en roer er de penne en 3/4 van de waterkers onder. Kruid met peper en zout.

  13. Afwerking:
  14. Werk af met de rest van de waterkers en de kaaskrullen.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snipper het knoflook en de sjalot fijn.

  4. Snij de champignons in 4 of in 6.

  5. Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.

  6. Verwijder de steeltjes van de waterkers.

  7. Maak met een dunschiller krullen van de grana padano

  8. Bereiding:
  9. Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  10. Smelt intussen de boter in een kookpot en stoof de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de blokjes courgette en de champignons toe en roerbak nog 4 à 5 min.

  11. Voeg de diepgevroren gyros en de wijn toe. Laat koken tot al het vocht verdampt is.

  12. Voeg het plantaardige alternatief voor room toe en roer er de penne en 3/4 van de waterkers onder. Kruid met peper en zout.

  13. Afwerking:
  14. Werk af met de rest van de waterkers en de kaaskrullen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 701 kcal
Vet 16.9 g
Koolhydraat 86.5 g
Eiwit 43 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Domaine Saint André I.G.P. Pays d'Oc

Bekijk het recept digitaal