- Bewaar
- Bewaar
Penne met veggiegyros en romige groenten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Domaine Saint André I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snij de champignons in 4 of in 6.
-
Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de steeltjes van de waterkers.
-
Maak met een dunschiller krullen van de grana padano
-
Bereiding:
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Smelt intussen de boter in een kookpot en stoof de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de blokjes courgette en de champignons toe en roerbak nog 4 à 5 min.
-
Voeg de diepgevroren gyros en de wijn toe. Laat koken tot al het vocht verdampt is.
-
Voeg het plantaardige alternatief voor room toe en roer er de penne en 3/4 van de waterkers onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de rest van de waterkers en de kaaskrullen.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Domaine Saint André I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snij de champignons in 4 of in 6.
-
Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de steeltjes van de waterkers.
-
Maak met een dunschiller krullen van de grana padano
-
Bereiding:
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Smelt intussen de boter in een kookpot en stoof de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de blokjes courgette en de champignons toe en roerbak nog 4 à 5 min.
-
Voeg de diepgevroren gyros en de wijn toe. Laat koken tot al het vocht verdampt is.
-
Voeg het plantaardige alternatief voor room toe en roer er de penne en 3/4 van de waterkers onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de rest van de waterkers en de kaaskrullen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Domaine Saint André I.G.P. Pays d'Oc