- Bewaar

- Bewaar
Penne met visrolletjes in tomatensaus
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Villages A.O.P. `Grande Réserve' - Cave de Viré Wijn 1492 Chardonnay-Viognier-Chenin - Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de hondstongrolletjes oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de ui en de knoflookteentjes fijn.
-
Snij de aubergines in blokjes van 2 cm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Leg de aubergineblokjes in een ovenschotel en overgiet met 2 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout en bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig en zacht. Voeg de gepelde tomaten en de cayennepeper toe. Laat 20 min. zachtjes stoven.
-
Kook intussen de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Leg de hondstongrolletjes in de tomatensaus en laat 10 min. garen. Kruid de saus naar smaak met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de penne over de borden en overgiet met wat tomatensaus. Leg er de geroosterde aubergineblokjes en rucola op. Doe er nog wat saus en 3 hondstongrolletjes per bord bij.
U kan deze tomatensaus als basis gebruiken voor penne all'arrabbiata (een vegetarisch pastagerecht met pikante tomatensaus). Stoof 2 fijngehakte rode pepertjes samen met de ui en het knoflook (voeg eventueel wat pitjes van de pepertjes toe als u graag heel pikant eet). Voeg dan de gepelde tomaten toe en laat zachtjes stoven. Werk eventueel af met rucola en geef er geraspte parmezaan bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Villages A.O.P. `Grande Réserve' - Cave de Viré Wijn 1492 Chardonnay-Viognier-Chenin - Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de hondstongrolletjes oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de ui en de knoflookteentjes fijn.
-
Snij de aubergines in blokjes van 2 cm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Leg de aubergineblokjes in een ovenschotel en overgiet met 2 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout en bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig en zacht. Voeg de gepelde tomaten en de cayennepeper toe. Laat 20 min. zachtjes stoven.
-
Kook intussen de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Leg de hondstongrolletjes in de tomatensaus en laat 10 min. garen. Kruid de saus naar smaak met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de penne over de borden en overgiet met wat tomatensaus. Leg er de geroosterde aubergineblokjes en rucola op. Doe er nog wat saus en 3 hondstongrolletjes per bord bij.
U kan deze tomatensaus als basis gebruiken voor penne all'arrabbiata (een vegetarisch pastagerecht met pikante tomatensaus). Stoof 2 fijngehakte rode pepertjes samen met de ui en het knoflook (voeg eventueel wat pitjes van de pepertjes toe als u graag heel pikant eet). Voeg dan de gepelde tomaten toe en laat zachtjes stoven. Werk eventueel af met rucola en geef er geraspte parmezaan bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Villages A.O.P. `Grande Réserve' - Cave de Viré Wijn 1492 Chardonnay-Viognier-Chenin - Mendoza - Argentinië