- Bewaar

- Bewaar
Penne met zeevruchten in kruidenroom
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Terra Vecchia Reserve Vermentino-Chardonnay I.G.P. Île de Beauté Corsica
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de fijngesnipperde ui glazig.
-
Voeg de diepgevroren porties kervel en de peterselie toe. Meng er de mascarpone en de room onder.
-
Doe er de diepgevroren zeevruchten cocktail bij en verwarm ± 6 min.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de zeevruchtensaus onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de geraspte parmezaan.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Terra Vecchia Reserve Vermentino-Chardonnay I.G.P. Île de Beauté Corsica
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de fijngesnipperde ui glazig.
-
Voeg de diepgevroren porties kervel en de peterselie toe. Meng er de mascarpone en de room onder.
-
Doe er de diepgevroren zeevruchten cocktail bij en verwarm ± 6 min.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de zeevruchtensaus onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de geraspte parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Terra Vecchia Reserve Vermentino-Chardonnay I.G.P. Île de Beauté Corsica