Penne met zeevruchten in kruidenroom
Penne met zeevruchten in kruidenroom

Penne met zeevruchten in kruidenroom

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1048 kcal
Vet 54.1 g
Koolhydraat 83.5 g
Eiwit 53.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de ui en de peterselie fijn.

  3. Bereiding:
  4. Smelt de boter in een kookpot en stoof de fijngesnipperde ui glazig.

  5. Voeg de diepgevroren porties kervel en de peterselie toe. Meng er de mascarpone en de room onder.

  6. Doe er de diepgevroren zeevruchten cocktail bij en verwarm ± 6 min.

  7. Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de zeevruchtensaus onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  8. Afwerking:
  9. Bestrooi met de geraspte parmezaan.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de ui en de peterselie fijn.

  3. Bereiding:
  4. Smelt de boter in een kookpot en stoof de fijngesnipperde ui glazig.

  5. Voeg de diepgevroren porties kervel en de peterselie toe. Meng er de mascarpone en de room onder.

  6. Doe er de diepgevroren zeevruchten cocktail bij en verwarm ± 6 min.

  7. Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de zeevruchtensaus onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  8. Afwerking:
  9. Bestrooi met de geraspte parmezaan.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1048 kcal
Vet 54.1 g
Koolhydraat 83.5 g
Eiwit 53.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Tempelier Amberbier Wijn Terra Vecchia Reserve Vermentino-Chardonnay I.G.P. Île de Beauté Corsica

Bekijk het recept digitaal