- Bewaar

- Bewaar
Pennegratin met witte selder en spekjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij de stengels selder in de lengte in 2 of 3 en daarna in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de ui fijn.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de ui, de selder en de spekblokjes 10 min.
-
Voeg de bloem toe en klop er beetje bij beetje de koude melk onder, tot u een gebonden saus krijgt. Kruid met nootmuskaat, zwarte peper en zout.
-
Schep de pasta en de saus in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
Varieer met de groenten: gebruik 1/2 witte selder en vul aan met wortelen, prei, rode paprika ...
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij de stengels selder in de lengte in 2 of 3 en daarna in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de ui fijn.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de ui, de selder en de spekblokjes 10 min.
-
Voeg de bloem toe en klop er beetje bij beetje de koude melk onder, tot u een gebonden saus krijgt. Kruid met nootmuskaat, zwarte peper en zout.
-
Schep de pasta en de saus in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
Varieer met de groenten: gebruik 1/2 witte selder en vul aan met wortelen, prei, rode paprika ...