- Bewaar

- Bewaar
Penspakketje met appel en pistache
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de geschilde appel in kleine blokjes en meng met de suiker.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Laat de vellen brickdeeg op elkaar liggen en snij in 8 gelijke driehoeken.
-
Snij de pens in 8 schijfjes en leg op elk stuk brickdeeg een schijfje. Verdeel er de appelblokjes en gehakte pistachenoten over.
-
Plooi de zijkanten van het deeg naar binnen en rol verder op. Bevochtig de puntjes met wat water zodat het pakketje goed dichtblijft.
-
Beboter een ovenplaat en leg er de pakketjes naast elkaar op. Bak 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de geschilde appel in kleine blokjes en meng met de suiker.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Laat de vellen brickdeeg op elkaar liggen en snij in 8 gelijke driehoeken.
-
Snij de pens in 8 schijfjes en leg op elk stuk brickdeeg een schijfje. Verdeel er de appelblokjes en gehakte pistachenoten over.
-
Plooi de zijkanten van het deeg naar binnen en rol verder op. Bevochtig de puntjes met wat water zodat het pakketje goed dichtblijft.
-
Beboter een ovenplaat en leg er de pakketjes naast elkaar op. Bak 15 min. in de voorverwarmde oven.