- Bewaar

- Bewaar
Pepersteak met penne in spinazieroomsaus
Onze drankensuggesties
Wijn Finca Museum Reserva D.O. Cigales - Spanje Bier Rochefort 6 Donker trappistenbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Snij de sjalotten in fijne ringen en snipper het knoflook fijn.
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de sjalotten, het knoflook en de tijm ± 5 min. Overgiet met de room en roer er de geitenkaas onder. Kruid met peper en zout. Laat sudderen tot de saus de gewenste dikte heeft.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de steaks 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder garen naar smaak.
-
Verwijder intussen de steeltjes van de spinazie. Roer onder de saus en laat slinken.
-
Hak de pecannoten grof. Snij het vlees in repen en verdeel samen met de pasta over de borden. Lepel de spinazieroomsaus over de pasta en bestrooi met de pecannoten
Onze drankensuggesties
Wijn Finca Museum Reserva D.O. Cigales - Spanje Bier Rochefort 6 Donker trappistenbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Snij de sjalotten in fijne ringen en snipper het knoflook fijn.
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de sjalotten, het knoflook en de tijm ± 5 min. Overgiet met de room en roer er de geitenkaas onder. Kruid met peper en zout. Laat sudderen tot de saus de gewenste dikte heeft.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de steaks 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder garen naar smaak.
-
Verwijder intussen de steeltjes van de spinazie. Roer onder de saus en laat slinken.
-
Hak de pecannoten grof. Snij het vlees in repen en verdeel samen met de pasta over de borden. Lepel de spinazieroomsaus over de pasta en bestrooi met de pecannoten
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Finca Museum Reserva D.O. Cigales - Spanje Bier Rochefort 6 Donker trappistenbier