- Bewaar

- Bewaar
Pita met visburger en waterkerssaus
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Vino Sentada Chardonnay-Torrontés Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Dep de vis droog en snij in gelijke stukken. Doe samen met het ei en het paneermeel in een maatbeker en mix fijn. Kruid met de cayennepeper, peper en zout.
-
Vorm met uw handen balletjes van de vispuree en plet ze met de handpalm tot een mooie burger. Wentel de burgers door de bloem en zet in de koelkast.
-
Snij de tomaten in stukjes van 1/2 cm.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm.
-
Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. Mix de waterkers met de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de visburgers 3 à 4 min. aan elke kant goudbruin. Draai de burgers niet te veel om.
-
Verwarm ondertussen de pitabroodjes in een broodrooster of leg ze onder de ovengrill en bak 1 min. aan elke kant.
-
Snij de pitabroodjes voor de helft open en leg er een visburger in. Verdeel er de blokjes tomaat en komkommer over en werk af met de waterkerssaus.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Vino Sentada Chardonnay-Torrontés Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Dep de vis droog en snij in gelijke stukken. Doe samen met het ei en het paneermeel in een maatbeker en mix fijn. Kruid met de cayennepeper, peper en zout.
-
Vorm met uw handen balletjes van de vispuree en plet ze met de handpalm tot een mooie burger. Wentel de burgers door de bloem en zet in de koelkast.
-
Snij de tomaten in stukjes van 1/2 cm.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm.
-
Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. Mix de waterkers met de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de visburgers 3 à 4 min. aan elke kant goudbruin. Draai de burgers niet te veel om.
-
Verwarm ondertussen de pitabroodjes in een broodrooster of leg ze onder de ovengrill en bak 1 min. aan elke kant.
-
Snij de pitabroodjes voor de helft open en leg er een visburger in. Verdeel er de blokjes tomaat en komkommer over en werk af met de waterkerssaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Vino Sentada Chardonnay-Torrontés Argentinië