- Bewaar

- Bewaar
Pitabroodje met runderburger en groentjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de wortelen en rasp ze.
-
Laat het blikje uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes ± 10 min. Kruid met wat paprikapoeder.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een andere pan en bak de runderburgers 5 min. aan elke kant.
-
Snij de pitabroodjes open en leg ze 2 min. onder de grill (1 min. voor elke kant) of stop ze even in de broodrooster.
-
Vermeng de warme aardappelblokjes met de maïs, de veldsla, de geraspte wortelen en 2 eetl. cocktailsaus.
-
Afwerking:
-
Vul de pitabroodjes met de mengeling, steek er een hamburger in en werk af met de rest van de saus. U kan er eventueel nog wat groentjes apart bij serveren.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de wortelen en rasp ze.
-
Laat het blikje uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes ± 10 min. Kruid met wat paprikapoeder.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een andere pan en bak de runderburgers 5 min. aan elke kant.
-
Snij de pitabroodjes open en leg ze 2 min. onder de grill (1 min. voor elke kant) of stop ze even in de broodrooster.
-
Vermeng de warme aardappelblokjes met de maïs, de veldsla, de geraspte wortelen en 2 eetl. cocktailsaus.
-
Afwerking:
-
Vul de pitabroodjes met de mengeling, steek er een hamburger in en werk af met de rest van de saus. U kan er eventueel nog wat groentjes apart bij serveren.