- Bewaar

- Bewaar
Pittig kalkoenenstoofpotje met paprikatrio
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Coto de Imaz Reserva D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de champignons in 4.
-
Snij de paprika's en het rode pepertje in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snipper het pepertje fijn en snij de paprika's in stukken.
-
Snipper het knoflookteentje en de koriander fijn.
-
Snij de uien in ringen.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak het kalkoenenstoofvlees 5 min. goudbruin. Kruid goed met peper, zout en de cayennepeper. Zet opzij.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in een diepe pan en stoof de uiringen en het fijngesnipperde knoflook glazig.
-
Voeg het fijngesnipperde pepertje en de champignons toe en bak ± 5 min.
-
Voeg de stukjes paprika toe en laat 5 min. stoven.
-
Overgiet met de tomatenstukjes en voeg het kalkoenenstoofvlees toe. Laat nog 30 min. stoven.
-
Afwerking:
-
Verdeel het stoofpotje over de borden.
-
Bestrooi met de fijngesnipperde koriander en serveer met basmatirijst, couscous, voorgekookte tarwegraantjes of gekookte aardappelen.
Voor extra pit kan u een mespunt sambal oelek of wat tabasco toevoegen.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Coto de Imaz Reserva D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de champignons in 4.
-
Snij de paprika's en het rode pepertje in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snipper het pepertje fijn en snij de paprika's in stukken.
-
Snipper het knoflookteentje en de koriander fijn.
-
Snij de uien in ringen.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak het kalkoenenstoofvlees 5 min. goudbruin. Kruid goed met peper, zout en de cayennepeper. Zet opzij.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in een diepe pan en stoof de uiringen en het fijngesnipperde knoflook glazig.
-
Voeg het fijngesnipperde pepertje en de champignons toe en bak ± 5 min.
-
Voeg de stukjes paprika toe en laat 5 min. stoven.
-
Overgiet met de tomatenstukjes en voeg het kalkoenenstoofvlees toe. Laat nog 30 min. stoven.
-
Afwerking:
-
Verdeel het stoofpotje over de borden.
-
Bestrooi met de fijngesnipperde koriander en serveer met basmatirijst, couscous, voorgekookte tarwegraantjes of gekookte aardappelen.
Voor extra pit kan u een mespunt sambal oelek of wat tabasco toevoegen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Coto de Imaz Reserva D.O.C. Rioja Spanje