Pittig stoofpotje van quorn en champignons
Pittig stoofpotje van quorn en champignons

Pittig stoofpotje van quorn en champignons

35 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 247 kcal
Vet 8.3 g
Koolhydraat 20.6 g
Eiwit 18.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Breng de passata aan de kook met het verkruimelde blokje bouillon, de appel in stukjes gesneden, de ui met de kruidnagel erin en de kruiden. Laat afgedekt 20 min. sudderen.

  3. Verhit intussen de olie in een braadpan en stoof al roerend de in 4 gesneden champignons op een zacht vuur. Roer er de diepgevroren quorn onder en laat nog 1 min. sudderen.

  4. Haal de kruidnagel uit de ui en verwijder de laurier. Mix de saus.

  5. Meng de saus onder de quorn en de champignons, dek af en laat nog 5 min. sudderen. Kruid met peper en zout. Serveer met rijst of pasta.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Breng de passata aan de kook met het verkruimelde blokje bouillon, de appel in stukjes gesneden, de ui met de kruidnagel erin en de kruiden. Laat afgedekt 20 min. sudderen.

  3. Verhit intussen de olie in een braadpan en stoof al roerend de in 4 gesneden champignons op een zacht vuur. Roer er de diepgevroren quorn onder en laat nog 1 min. sudderen.

  4. Haal de kruidnagel uit de ui en verwijder de laurier. Mix de saus.

  5. Meng de saus onder de quorn en de champignons, dek af en laat nog 5 min. sudderen. Kruid met peper en zout. Serveer met rijst of pasta.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 247 kcal
Vet 8.3 g
Koolhydraat 20.6 g
Eiwit 18.8 g

Bekijk het recept digitaal