- Bewaar

- Bewaar
Pittige pangasius met noedels en Romeinse sla
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Prior Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. - Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snipper intussen de muntblaadjes fijn.
-
Pers het knoflook en de limoenen. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper heel fijn.
-
Meng de ahornsiroop met de helft van het limoensap, het geperste knoflook, 2 eetl. sojasaus, 2 eetl. olijfolie, de helft van het fijngehakte pepertje, zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Leg de pangasiusfilets in een ovenschaal en overgiet met het pikante mengsel. Bak 15 min. in de voorverwarmde oven tot de vis net gaar is.
-
Snij ondertussen de koriander fijn. Hak de pindanootjes grof. Snij de Romeinse slaharten in flinterdunne reepjes en besprenkel met de rest van het limoensap.
-
Haal de visfilets uit de ovenschaal en laat afkoelen. Zeef het overgebleven kookvocht en zet opzij.
-
Kook de rijstvermicelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken. Meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Snij intussen de tomaten in kleine blokjes en meng met het kookvocht van de vis, de fijngesneden koriander en de rest van het pepertje. Meng onder de rijstvermicelli.
-
Voeg de slareepjes en 2/3 van de pindanootjes toe. Kruid met zwarte peper en roer goed.
-
Afwerking:
-
Strooi de fijngesnipperde muntblaadjes over de salade. Verdeel de salade over de borden en leg er de visfilets bovenop. Bestrooi met de resterende pinda nootjes. Serveer lauw of koud.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Prior Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. - Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snipper intussen de muntblaadjes fijn.
-
Pers het knoflook en de limoenen. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper heel fijn.
-
Meng de ahornsiroop met de helft van het limoensap, het geperste knoflook, 2 eetl. sojasaus, 2 eetl. olijfolie, de helft van het fijngehakte pepertje, zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Leg de pangasiusfilets in een ovenschaal en overgiet met het pikante mengsel. Bak 15 min. in de voorverwarmde oven tot de vis net gaar is.
-
Snij ondertussen de koriander fijn. Hak de pindanootjes grof. Snij de Romeinse slaharten in flinterdunne reepjes en besprenkel met de rest van het limoensap.
-
Haal de visfilets uit de ovenschaal en laat afkoelen. Zeef het overgebleven kookvocht en zet opzij.
-
Kook de rijstvermicelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken. Meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Snij intussen de tomaten in kleine blokjes en meng met het kookvocht van de vis, de fijngesneden koriander en de rest van het pepertje. Meng onder de rijstvermicelli.
-
Voeg de slareepjes en 2/3 van de pindanootjes toe. Kruid met zwarte peper en roer goed.
-
Afwerking:
-
Strooi de fijngesnipperde muntblaadjes over de salade. Verdeel de salade over de borden en leg er de visfilets bovenop. Bestrooi met de resterende pinda nootjes. Serveer lauw of koud.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Prior Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. - Sardegna - Italië