Pittige scampibrochette
Pittige scampibrochette

Pittige scampibrochette

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 73 kcal
Vet 2.6 g
Koolhydraat 0.3 g
Eiwit 15.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken(ontdooitijd,10 min. + 30 min. marineren)
  3. Laat de tijgergarnalen oppervlakkig ontdooien en dep droog.

  4. Rits de blaadjes van de tijm.

  5. Meng de chilisaus met het limoensap en doe er de tijm bij. Roer goed.

  6. Prik de tijgergarnalen en de kerstomaten afwisselend op een stokje.

  7. Laat de brochettes ± 30 min. marineren in de koelkast.

  8. Bereiding op de barbecue (± 10 min.)
  9. Bak de brochettes ± 10 min. op een hete barbecue.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken(ontdooitijd,10 min. + 30 min. marineren)
  3. Laat de tijgergarnalen oppervlakkig ontdooien en dep droog.

  4. Rits de blaadjes van de tijm.

  5. Meng de chilisaus met het limoensap en doe er de tijm bij. Roer goed.

  6. Prik de tijgergarnalen en de kerstomaten afwisselend op een stokje.

  7. Laat de brochettes ± 30 min. marineren in de koelkast.

  8. Bereiding op de barbecue (± 10 min.)
  9. Bak de brochettes ± 10 min. op een hete barbecue.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 73 kcal
Vet 2.6 g
Koolhydraat 0.3 g
Eiwit 15.1 g

Bekijk het recept digitaal