Pittige scampibrochette
- Bewaar

- Bewaar
Pittige scampibrochette
Hoofdgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
73 kcal
Vet
2.6 g
Koolhydraat
0.3 g
Eiwit
15.1 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken(ontdooitijd,10 min. + 30 min. marineren)
-
Laat de tijgergarnalen oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Rits de blaadjes van de tijm.
-
Meng de chilisaus met het limoensap en doe er de tijm bij. Roer goed.
-
Prik de tijgergarnalen en de kerstomaten afwisselend op een stokje.
-
Laat de brochettes ± 30 min. marineren in de koelkast.
-
Bereiding op de barbecue (± 10 min.)
-
Bak de brochettes ± 10 min. op een hete barbecue.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken(ontdooitijd,10 min. + 30 min. marineren)
-
Laat de tijgergarnalen oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Rits de blaadjes van de tijm.
-
Meng de chilisaus met het limoensap en doe er de tijm bij. Roer goed.
-
Prik de tijgergarnalen en de kerstomaten afwisselend op een stokje.
-
Laat de brochettes ± 30 min. marineren in de koelkast.
-
Bereiding op de barbecue (± 10 min.)
-
Bak de brochettes ± 10 min. op een hete barbecue.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
73 kcal
Vet
2.6 g
Koolhydraat
0.3 g
Eiwit
15.1 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?