- Bewaar

- Bewaar
Pittige veggiewrap
Onze drankensuggesties
Wijn Miguel Torres ‘Las Mulas’ Reserva Cabernet Sauvignon D.O. Central Valley – Chili Bier La Cambre IPA Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de wittekool en de ijsbergsla in fijne reepjes. Snij de tomaten in blokjes. Snij de ui in halve ringen.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de gegrilde stukjes 5 min.
-
Leg de wrap 1 min. in de voorverwarmde oven (liever niet langer, anders kan je hem niet meer oprollen).
-
Leg de wraps naast elkaar en verdeel er telkens 1 el kebabsaus over.
-
Verdeel er de gegrilde stukjes over in het midden. Bedek daarna met de groenten en bestrooi met de koriander. Werk af met de sriracha. Vouw de onderkant om en rol strak op.
Liever vlees?
Vervang de vegetarische stukjes door kip kebab of pitavlees uit onze beenhouwerij.
Onze drankensuggesties
Wijn Miguel Torres ‘Las Mulas’ Reserva Cabernet Sauvignon D.O. Central Valley – Chili Bier La Cambre IPA Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de wittekool en de ijsbergsla in fijne reepjes. Snij de tomaten in blokjes. Snij de ui in halve ringen.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de gegrilde stukjes 5 min.
-
Leg de wrap 1 min. in de voorverwarmde oven (liever niet langer, anders kan je hem niet meer oprollen).
-
Leg de wraps naast elkaar en verdeel er telkens 1 el kebabsaus over.
-
Verdeel er de gegrilde stukjes over in het midden. Bedek daarna met de groenten en bestrooi met de koriander. Werk af met de sriracha. Vouw de onderkant om en rol strak op.
Liever vlees?
Vervang de vegetarische stukjes door kip kebab of pitavlees uit onze beenhouwerij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Miguel Torres ‘Las Mulas’ Reserva Cabernet Sauvignon D.O. Central Valley – Chili Bier La Cambre IPA Blond abdijbier