Pittige veggiewrap
Pittige veggiewrap

Pittige veggiewrap

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 572 kcal
Energie 2393 kj
Vet 28.2 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraat 44.7 g
Suiker 9.6 g
Vezel 10 g
Eiwit 30 g
Zout 2.9 g
natrium 1.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de wittekool en de ijsbergsla in fijne reepjes. Snij de tomaten in blokjes. Snij de ui in halve ringen.

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de gegrilde stukjes 5 min.

  5. Leg de wrap 1 min. in de voorverwarmde oven (liever niet langer, anders kan je hem niet meer oprollen).

  6. Leg de wraps naast elkaar en verdeel er telkens 1 el kebabsaus over.

  7. Verdeel er de gegrilde stukjes over in het midden. Bedek daarna met de groenten en bestrooi met de koriander. Werk af met de sriracha. Vouw de onderkant om en rol strak op.

Tip
Liever vlees?

Vervang de vegetarische stukjes door kip kebab of pitavlees uit onze beenhouwerij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de wittekool en de ijsbergsla in fijne reepjes. Snij de tomaten in blokjes. Snij de ui in halve ringen.

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de gegrilde stukjes 5 min.

  5. Leg de wrap 1 min. in de voorverwarmde oven (liever niet langer, anders kan je hem niet meer oprollen).

  6. Leg de wraps naast elkaar en verdeel er telkens 1 el kebabsaus over.

  7. Verdeel er de gegrilde stukjes over in het midden. Bedek daarna met de groenten en bestrooi met de koriander. Werk af met de sriracha. Vouw de onderkant om en rol strak op.

Tip
Liever vlees?

Vervang de vegetarische stukjes door kip kebab of pitavlees uit onze beenhouwerij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 572 kcal
Energie 2393 kj
Vet 28.2 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraat 44.7 g
Suiker 9.6 g
Vezel 10 g
Eiwit 30 g
Zout 2.9 g
natrium 1.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Miguel Torres ‘Las Mulas’ Reserva Cabernet Sauvignon D.O. Central Valley – Chili Bier La Cambre IPA Blond abdijbier

Bekijk het recept digitaal