- Bewaar

- Bewaar
Pizza 3 kazen met spiegelei
Onze drankensuggesties
Wijn Alma Cersius Gardian ‘Grande Réserve’ Cabernet-Merlot I.G.P. Coteaux de Béziers Bier Red by Petrus Fruitbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
10 min. + 15 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Laat de mozzarella uitlekken en snij in kleine stukjes. Verkruimel de feta.
-
Meng de 3 kazen, de eieren en een scheutje melk in een kom tot een gladde massa.
-
Rol beide rollen pizzadeeg met bakpapier uit op een rooster. Vouw 2 cm van de buitenkant naar binnen om een rand te vormen. Verdeel het kaasmengsel over het deeg en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en verdeel voorzichtig 2 eidooiers over elke pizza. Bestrooi met wat cayennepeper en voeg op elke pizza de boter toe. Zet nog ± 5 min. in de hete oven (de eidooiers moeten nog lopend zijn).
Nog eiwitten over?
Vries ze in en gebruik ze om meringue of kokosrotsjes te maken.
Hoe maak je kokosrotsjes?
Klop 4 eiwitten goed stijf samen met 200 g suiker en 1 snuifje zout. Roer er 120 g bloem en 100 g vloeibare honing onder. Meng er 400 g kokospoeder onder. Verdeel het beslag in hoopjes op een bakplaat met bakpapier (doe dat met een eetlepel). Zet ± 15 min. in een voorverwarmde oven op 175 °C.
Onze drankensuggesties
Wijn Alma Cersius Gardian ‘Grande Réserve’ Cabernet-Merlot I.G.P. Coteaux de Béziers Bier Red by Petrus Fruitbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
10 min. + 15 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Laat de mozzarella uitlekken en snij in kleine stukjes. Verkruimel de feta.
-
Meng de 3 kazen, de eieren en een scheutje melk in een kom tot een gladde massa.
-
Rol beide rollen pizzadeeg met bakpapier uit op een rooster. Vouw 2 cm van de buitenkant naar binnen om een rand te vormen. Verdeel het kaasmengsel over het deeg en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en verdeel voorzichtig 2 eidooiers over elke pizza. Bestrooi met wat cayennepeper en voeg op elke pizza de boter toe. Zet nog ± 5 min. in de hete oven (de eidooiers moeten nog lopend zijn).
Nog eiwitten over?
Vries ze in en gebruik ze om meringue of kokosrotsjes te maken.
Hoe maak je kokosrotsjes?
Klop 4 eiwitten goed stijf samen met 200 g suiker en 1 snuifje zout. Roer er 120 g bloem en 100 g vloeibare honing onder. Meng er 400 g kokospoeder onder. Verdeel het beslag in hoopjes op een bakplaat met bakpapier (doe dat met een eetlepel). Zet ± 15 min. in een voorverwarmde oven op 175 °C.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Alma Cersius Gardian ‘Grande Réserve’ Cabernet-Merlot I.G.P. Coteaux de Béziers Bier Red by Petrus Fruitbier