- Bewaar

- Bewaar
Pizza van Turks brood met runderreepjes en frisse salade
Onze drankensuggesties
Wijn Chianti D.O.C.G. 'Sensi' Toscana - Italië Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereidingstijd (30 min.)
-
Snij de paprika’s in reepjes en de courgette in de lengte in 4 en vervolgens in fijne plakjes. Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de paprika, de courgette en de runderreepjes toe en laat 3 min. bakken. Kruid met peper en zout.
-
Hol het Turkse brood uit, maar behoud een rand van 2 à 3 cm. Schep de groenten met runderreepjes op de broden. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de groenten. Kruid met de oregano. Zet 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de ijsbergsla fijn.
-
Haal de Turkse broden uit de oven en snij in stukken. Serveer met de ijsbergsla en de tzatziki.
Que faire avec le reste du pain ?
Bak de rest van het brood krokant in de oven en eet het bv. bij soep of een salade. Of verkruimel het en gebruik in plaats van paneermeel.
Onze drankensuggesties
Wijn Chianti D.O.C.G. 'Sensi' Toscana - Italië Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereidingstijd (30 min.)
-
Snij de paprika’s in reepjes en de courgette in de lengte in 4 en vervolgens in fijne plakjes. Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de paprika, de courgette en de runderreepjes toe en laat 3 min. bakken. Kruid met peper en zout.
-
Hol het Turkse brood uit, maar behoud een rand van 2 à 3 cm. Schep de groenten met runderreepjes op de broden. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de groenten. Kruid met de oregano. Zet 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de ijsbergsla fijn.
-
Haal de Turkse broden uit de oven en snij in stukken. Serveer met de ijsbergsla en de tzatziki.
Que faire avec le reste du pain ?
Bak de rest van het brood krokant in de oven en eet het bv. bij soep of een salade. Of verkruimel het en gebruik in plaats van paneermeel.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Chianti D.O.C.G. 'Sensi' Toscana - Italië Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA