Pizza van Turks brood met runderreepjes en frisse salade
Pizza van Turks brood met runderreepjes en frisse salade

Pizza van Turks brood met runderreepjes en frisse salade

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 3929 kj
Energie 939 kcal
Vet 26.7 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraat 114.6 g
Suiker 13.5 g
Vezel 9.2 g
Eiwit 55.1 g
Zout 5.6 g
natrium 2.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereidingstijd (30 min.)
  2. Snij de paprika’s in reepjes en de courgette in de lengte in 4 en vervolgens in fijne plakjes. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Verhit de olijfolie in een pan en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de paprika, de courgette en de runderreepjes toe en laat 3 min. bakken. Kruid met peper en zout.

  5. Hol het Turkse brood uit, maar behoud een rand van 2 à 3 cm. Schep de groenten met runderreepjes op de broden. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de groenten. Kruid met de oregano. Zet 8 min. in de voorverwarmde oven.

  6. Snij intussen de ijsbergsla fijn.

  7. Haal de Turkse broden uit de oven en snij in stukken. Serveer met de ijsbergsla en de tzatziki.

Tip
Que faire avec le reste du pain ?

Bak de rest van het brood krokant in de oven en eet het bv. bij soep of een salade. Of verkruimel het en gebruik in plaats van paneermeel.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereidingstijd (30 min.)
  2. Snij de paprika’s in reepjes en de courgette in de lengte in 4 en vervolgens in fijne plakjes. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Verhit de olijfolie in een pan en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de paprika, de courgette en de runderreepjes toe en laat 3 min. bakken. Kruid met peper en zout.

  5. Hol het Turkse brood uit, maar behoud een rand van 2 à 3 cm. Schep de groenten met runderreepjes op de broden. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de groenten. Kruid met de oregano. Zet 8 min. in de voorverwarmde oven.

  6. Snij intussen de ijsbergsla fijn.

  7. Haal de Turkse broden uit de oven en snij in stukken. Serveer met de ijsbergsla en de tzatziki.

Tip
Que faire avec le reste du pain ?

Bak de rest van het brood krokant in de oven en eet het bv. bij soep of een salade. Of verkruimel het en gebruik in plaats van paneermeel.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 3929 kj
Energie 939 kcal
Vet 26.7 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraat 114.6 g
Suiker 13.5 g
Vezel 9.2 g
Eiwit 55.1 g
Zout 5.6 g
natrium 2.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Chianti D.O.C.G. 'Sensi' Toscana - Italië Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA

Bekijk het recept digitaal