- Bewaar

- Bewaar
Plaattaart met pancetta en asperges
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn EviDanse Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het bladerdeeg 10 min. ontdooien.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde uiteinde.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook de witte asperges 5 à 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Rol intussen het bladerdeeg lichtjes uit. Leg het op een bakplaat met bakpapier (laat de vellen licht overlappen) en druk aan. Plooi de randen naar boven en knijp de hoekjes samen. Prik er enkele keren in met een vork.
-
Zet 10 min. in de oven.
-
Haal het bladerdeeg uit de oven en besmeer met de ricotta tot aan de rechtopstaande rand. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel er de pancetta, de groene-aspergepunten en de witte asperges over.
-
Breek de eieren over de plaattaart. Kruid met peper en zout.
-
Bestrijk de randen met de olijfolie en zet ± 20 min. in de oven.
-
Afwerking:
-
Werk af met het bieslook.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn EviDanse Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het bladerdeeg 10 min. ontdooien.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde uiteinde.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook de witte asperges 5 à 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Rol intussen het bladerdeeg lichtjes uit. Leg het op een bakplaat met bakpapier (laat de vellen licht overlappen) en druk aan. Plooi de randen naar boven en knijp de hoekjes samen. Prik er enkele keren in met een vork.
-
Zet 10 min. in de oven.
-
Haal het bladerdeeg uit de oven en besmeer met de ricotta tot aan de rechtopstaande rand. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel er de pancetta, de groene-aspergepunten en de witte asperges over.
-
Breek de eieren over de plaattaart. Kruid met peper en zout.
-
Bestrijk de randen met de olijfolie en zet ± 20 min. in de oven.
-
Afwerking:
-
Werk af met het bieslook.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn EviDanse Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc