Planchagroenten
Planchagroenten

Planchagroenten

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 174 kcal
Vet 11.2 g
Koolhydraat 11 g
Eiwit 6.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (in de keuken, ± 15 min.)

  3. Snij de lente-uitjes in schuine stukjes van 2 cm.

  4. Snij de wortelen en de courgette in fijne schijfjes met een dunschiller.

  5. Meng alle groenten met de olijfolie, xeresazijn, sojasaus, sesamzaadjes en peper. Zet in de koelkast tot op het moment dat u gaat grillen.

  6. Snipper de koriander fijn.

  7. Bereiding:
  8. Leg de groenten op de plancha, in een aluminium schaal of in een Q-bag. Laat gedurende 10 à 15 min. gaar worden, naargelang de hitte van de barbecue.

  9. Wanneer de groenten gaar zijn, brengt u ze op smaak met limoensap en fijngesnipperde koriander.

  10. Afwerking:
  11. Serveer onmiddellijk met een stukje gevogelte of scampi's.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (in de keuken, ± 15 min.)

  3. Snij de lente-uitjes in schuine stukjes van 2 cm.

  4. Snij de wortelen en de courgette in fijne schijfjes met een dunschiller.

  5. Meng alle groenten met de olijfolie, xeresazijn, sojasaus, sesamzaadjes en peper. Zet in de koelkast tot op het moment dat u gaat grillen.

  6. Snipper de koriander fijn.

  7. Bereiding:
  8. Leg de groenten op de plancha, in een aluminium schaal of in een Q-bag. Laat gedurende 10 à 15 min. gaar worden, naargelang de hitte van de barbecue.

  9. Wanneer de groenten gaar zijn, brengt u ze op smaak met limoensap en fijngesnipperde koriander.

  10. Afwerking:
  11. Serveer onmiddellijk met een stukje gevogelte of scampi's.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 174 kcal
Vet 11.2 g
Koolhydraat 11 g
Eiwit 6.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Coteaux Varois en Provence A.C. Partybox 3 L

Bekijk het recept digitaal