- Bewaar

- Bewaar
Pokébowl met surimi
Onze drankensuggesties
Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence Bier Belgium Peak Beer Blond blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de avocado in kwartjes. Schil de wortelen en rasp ze fijn.
-
Snij de komkommer in reepjes, de radijzen in kwartjes en de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Spoel de edamame sojabonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Verdeel de rijst over kommetjes en schik er alle groenten bovenop. Garneer met de diepzeegarnalen en stukjes surimi. Lepel er de chilisaus over.
Onze drankensuggesties
Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence Bier Belgium Peak Beer Blond blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de avocado in kwartjes. Schil de wortelen en rasp ze fijn.
-
Snij de komkommer in reepjes, de radijzen in kwartjes en de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Spoel de edamame sojabonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Verdeel de rijst over kommetjes en schik er alle groenten bovenop. Garneer met de diepzeegarnalen en stukjes surimi. Lepel er de chilisaus over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence Bier Belgium Peak Beer Blond blond bier