Pokébowl met surimi
Pokébowl met surimi

Pokébowl met surimi

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 456 kcal
Energie 1908 kj
Vet 10.5 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraat 69.5 g
Suiker 14.8 g
Vezel 6 g
Eiwit 17.9 g
Zout 2.8 g
natrium 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  3. Snij intussen het vruchtvlees van de avocado in kwartjes. Schil de wortelen en rasp ze fijn.

  4. Snij de komkommer in reepjes, de radijzen in kwartjes en de lente-uitjes in fijne ringen.

  5. Spoel de edamame sojabonen onder koud water en laat uitlekken.

  6. Verdeel de rijst over kommetjes en schik er alle groenten bovenop. Garneer met de diepzeegarnalen en stukjes surimi. Lepel er de chilisaus over.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  3. Snij intussen het vruchtvlees van de avocado in kwartjes. Schil de wortelen en rasp ze fijn.

  4. Snij de komkommer in reepjes, de radijzen in kwartjes en de lente-uitjes in fijne ringen.

  5. Spoel de edamame sojabonen onder koud water en laat uitlekken.

  6. Verdeel de rijst over kommetjes en schik er alle groenten bovenop. Garneer met de diepzeegarnalen en stukjes surimi. Lepel er de chilisaus over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 456 kcal
Energie 1908 kj
Vet 10.5 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraat 69.5 g
Suiker 14.8 g
Vezel 6 g
Eiwit 17.9 g
Zout 2.8 g
natrium 1.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence Bier Belgium Peak Beer Blond blond bier

Bekijk het recept digitaal