- Bewaar
- Bewaar
Preilasagne met schelvis
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella e Mosca Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Dep de schelvishaasjes droog met keukenpapier en snij in de breedte in 5 gelijke stukken.
-
Snij de preien in de lengte in 2 en daarna in halve ringen.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een grote kookpot en stoof de prei 10 min. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Bestrooi met de bloem en roer goed. Overgiet met de melk en roer tot een lichtgebonden saus. Meng de ricotta, de geroosterde pijnboompitten en de stukken schelvis onder de prei en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Schik in een ovenschaal afwisselend een laagje prei met vis en vellen lasagne. Zorg ervoor dat de lasagnevellen elkaar niet overlappen. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje prei met vis en bestrooi met de geraspte kaas.
-
Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 3 min. de ovengrill aan voor een mooi krokant korstje.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella e Mosca Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Dep de schelvishaasjes droog met keukenpapier en snij in de breedte in 5 gelijke stukken.
-
Snij de preien in de lengte in 2 en daarna in halve ringen.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een grote kookpot en stoof de prei 10 min. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Bestrooi met de bloem en roer goed. Overgiet met de melk en roer tot een lichtgebonden saus. Meng de ricotta, de geroosterde pijnboompitten en de stukken schelvis onder de prei en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Schik in een ovenschaal afwisselend een laagje prei met vis en vellen lasagne. Zorg ervoor dat de lasagnevellen elkaar niet overlappen. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje prei met vis en bestrooi met de geraspte kaas.
-
Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 3 min. de ovengrill aan voor een mooi krokant korstje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella e Mosca Sardegna - Italië