- Bewaar

- Bewaar
Provençaalse ossobuco in de oven
Onze drankensuggesties
Wijn Nemea Réserve Tsantali Griekenland Deze Griekse dieprode wijn met de bijnaam 'bloed van Herakles' ruikt en smaakt naar rijp fruit en wilde kruiden. Pittige wijn.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Haal de kalfsschenkels door de bloem.
-
Snij de courgette in schijfjes (vooraf schillen is niet nodig).
-
Verwijder de zaadjes en witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een brede pan en laat de kalfsschenkels aan beide kanten kleuren. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en schik naast elkaar in een ruime ovenschotel. Giet de kalfsfond en het tomatenvlees met groenten in de pan en laat even koken.
-
Verdeel de courgetteschijfjes, paprikareepjes en olijven over het vlees in de ovenschotel. Strooi er de Provençaalse kruiden over en schep er het tomatenvlees met groenten over. Kruid met peper en zout.
-
Dek af met een vel aluminiumfolie en schuif gedurende 2 u 30 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Verwijder de aluminiumfolie, strooi er de mozzarella over en laat nog 10 à 15 min. bakken.
-
Afwerking:
-
Dien op met tagliatelle.
Onze drankensuggesties
Wijn Nemea Réserve Tsantali Griekenland Deze Griekse dieprode wijn met de bijnaam 'bloed van Herakles' ruikt en smaakt naar rijp fruit en wilde kruiden. Pittige wijn.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Haal de kalfsschenkels door de bloem.
-
Snij de courgette in schijfjes (vooraf schillen is niet nodig).
-
Verwijder de zaadjes en witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een brede pan en laat de kalfsschenkels aan beide kanten kleuren. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en schik naast elkaar in een ruime ovenschotel. Giet de kalfsfond en het tomatenvlees met groenten in de pan en laat even koken.
-
Verdeel de courgetteschijfjes, paprikareepjes en olijven over het vlees in de ovenschotel. Strooi er de Provençaalse kruiden over en schep er het tomatenvlees met groenten over. Kruid met peper en zout.
-
Dek af met een vel aluminiumfolie en schuif gedurende 2 u 30 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Verwijder de aluminiumfolie, strooi er de mozzarella over en laat nog 10 à 15 min. bakken.
-
Afwerking:
-
Dien op met tagliatelle.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Nemea Réserve Tsantali Griekenland Deze Griekse dieprode wijn met de bijnaam 'bloed van Herakles' ruikt en smaakt naar rijp fruit en wilde kruiden. Pittige wijn.