- Bewaar

- Bewaar
Provençaalse wokschotel
Onze drankensuggesties
Wijn Piana del Sole D.O.C. Brindisi Rosso Italië Wijn Duc de Lerme Merlot Vin de Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot en het teentje knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 2 eetl. olijfolie toe. Doe er de diepgevroren wokreepjes in en roerbak 3 à 4 min. Strooi er 1/2 eetl. Provençaalse kruiden over en schep om.
-
Haal de wokreepjes uit de wok en verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie. Stoof kort de gesnipperde sjalot en het teentje knoflook. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roerbak nog eens 3 min.
-
Voeg de diepgevroren champignonschijfjes toe, de tomatenstukjes en 1,5 eetl. Provençaalse kruiden.
-
Doe de wokreepjes opnieuw in de wok en laat nog 3 à 5 min. sudderen. Kruid met zout, tabasco en cayennepeper. Indien nodig bindt u lichtjes met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Dien op met rijst of pasta.
Onze drankensuggesties
Wijn Piana del Sole D.O.C. Brindisi Rosso Italië Wijn Duc de Lerme Merlot Vin de Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot en het teentje knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 2 eetl. olijfolie toe. Doe er de diepgevroren wokreepjes in en roerbak 3 à 4 min. Strooi er 1/2 eetl. Provençaalse kruiden over en schep om.
-
Haal de wokreepjes uit de wok en verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie. Stoof kort de gesnipperde sjalot en het teentje knoflook. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roerbak nog eens 3 min.
-
Voeg de diepgevroren champignonschijfjes toe, de tomatenstukjes en 1,5 eetl. Provençaalse kruiden.
-
Doe de wokreepjes opnieuw in de wok en laat nog 3 à 5 min. sudderen. Kruid met zout, tabasco en cayennepeper. Indien nodig bindt u lichtjes met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Dien op met rijst of pasta.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Piana del Sole D.O.C. Brindisi Rosso Italië Wijn Duc de Lerme Merlot Vin de Pays d'Oc