- Bewaar

- Bewaar
Quiche met feta en rode ui
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling 'Réserve' - A.O.P. Alsace - Caves de Bennwihr Pinot Blanc Premier Cru - A.O.P. Moselle luxembourgeoise - Domaines Vinsmoselle
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de rode uien in schijven van 1 cm dik.
-
Verkruimel de feta met een vork en meng er het plantaardig roomalternatief en de eidooiers onder. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het deeg samen met het bakpapier uit in een taartvorm (Ø 25 cm).
-
Schik de schijven ui naast elkaar op de taartbodem.
-
Giet er de fetamengeling over en zet 35 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling 'Réserve' - A.O.P. Alsace - Caves de Bennwihr Pinot Blanc Premier Cru - A.O.P. Moselle luxembourgeoise - Domaines Vinsmoselle
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de rode uien in schijven van 1 cm dik.
-
Verkruimel de feta met een vork en meng er het plantaardig roomalternatief en de eidooiers onder. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het deeg samen met het bakpapier uit in een taartvorm (Ø 25 cm).
-
Schik de schijven ui naast elkaar op de taartbodem.
-
Giet er de fetamengeling over en zet 35 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling 'Réserve' - A.O.P. Alsace - Caves de Bennwihr Pinot Blanc Premier Cru - A.O.P. Moselle luxembourgeoise - Domaines Vinsmoselle