Quiche met feta en rode ui
Quiche met feta en rode ui

Quiche met feta en rode ui

55 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 533 kcal
Vet 40.1 g
Koolhydraat 27.1 g
Eiwit 15.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de rode uien in schijven van 1 cm dik.

  3. Verkruimel de feta met een vork en meng er het plantaardig roomalternatief en de eidooiers onder. Kruid met de tijm, peper en zout.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Rol het deeg samen met het bakpapier uit in een taartvorm (Ø 25 cm).

  7. Schik de schijven ui naast elkaar op de taartbodem.

  8. Giet er de fetamengeling over en zet 35 min. in de voorverwarmde oven.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de rode uien in schijven van 1 cm dik.

  3. Verkruimel de feta met een vork en meng er het plantaardig roomalternatief en de eidooiers onder. Kruid met de tijm, peper en zout.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Rol het deeg samen met het bakpapier uit in een taartvorm (Ø 25 cm).

  7. Schik de schijven ui naast elkaar op de taartbodem.

  8. Giet er de fetamengeling over en zet 35 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 533 kcal
Vet 40.1 g
Koolhydraat 27.1 g
Eiwit 15.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Riesling 'Réserve' - A.O.P. Alsace - Caves de Bennwihr Pinot Blanc Premier Cru - A.O.P. Moselle luxembourgeoise - Domaines Vinsmoselle

Bekijk het recept digitaal