- Bewaar

- Bewaar
Quiche met groene asperges en heilbot
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris ‘Sélection du Sommelier’ A.O.P. Alsace Wolfberger Bier La Cambre Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 25 min. in de oven
-
Schil de asperges vanaf het midden en verwijder het harde uiteinde. Kook 5 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken en snij in stukjes van 1 cm. Hak de spinazie grof.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het kruimeldeeg met het bakpapier uit in een taartvorm. Verdeel er de gerookte heilbot, de stukjes asperge en de spinazie over.
-
Breek de eieren en meng er de room en de helft van de ricotta onder. Kruid met peper en zout en giet in de taartvorm.
-
Verdeel de rest van de ricotta in toefjes over de quiche en bestrooi met de zonnebloempitten. Bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris ‘Sélection du Sommelier’ A.O.P. Alsace Wolfberger Bier La Cambre Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 25 min. in de oven
-
Schil de asperges vanaf het midden en verwijder het harde uiteinde. Kook 5 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken en snij in stukjes van 1 cm. Hak de spinazie grof.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het kruimeldeeg met het bakpapier uit in een taartvorm. Verdeel er de gerookte heilbot, de stukjes asperge en de spinazie over.
-
Breek de eieren en meng er de room en de helft van de ricotta onder. Kruid met peper en zout en giet in de taartvorm.
-
Verdeel de rest van de ricotta in toefjes over de quiche en bestrooi met de zonnebloempitten. Bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris ‘Sélection du Sommelier’ A.O.P. Alsace Wolfberger Bier La Cambre Blond Blond abdijbier