- Bewaar

- Bewaar
Quiche met snijbonen en waterkers
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude geuze Wijn Veneto I.G.T. Garganega Le Cenge - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Kook de diepgevroren snijbonen 5 min. in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en giet af.
-
Hak intussen de blaadjes en de takjes van de waterkers grof.
-
Klop de eieren los met een vork en meng met de verse kaas, de lichte room en de waterkers. Kruid met peper en zout.
-
Giet de tonijn af en prak fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg het bladerdeeg samen met het bakpapier in een taartvorm. Prik er enkele keren in met een vork.
-
Verdeel de snijbonen over de bodem.
-
Giet het eiermengsel over de snijbonen. Verdeel er de tonijn over en werk af met de amandelschilfers (druk ze voorzichtig aan zodat ze niet aanbranden tijdens het bakken).
-
Bak de quiche 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Heerlijk met een gemengde salade.
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude geuze Wijn Veneto I.G.T. Garganega Le Cenge - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Kook de diepgevroren snijbonen 5 min. in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en giet af.
-
Hak intussen de blaadjes en de takjes van de waterkers grof.
-
Klop de eieren los met een vork en meng met de verse kaas, de lichte room en de waterkers. Kruid met peper en zout.
-
Giet de tonijn af en prak fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg het bladerdeeg samen met het bakpapier in een taartvorm. Prik er enkele keren in met een vork.
-
Verdeel de snijbonen over de bodem.
-
Giet het eiermengsel over de snijbonen. Verdeel er de tonijn over en werk af met de amandelschilfers (druk ze voorzichtig aan zodat ze niet aanbranden tijdens het bakken).
-
Bak de quiche 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Heerlijk met een gemengde salade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude geuze Wijn Veneto I.G.T. Garganega Le Cenge - Italië