Quiche tricolore
Quiche tricolore

Quiche tricolore

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2781 kcal
Vet 183.9 g
Koolhydraat 179 g
Eiwit 92.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de spitskool fijn.

  3. Snij de rode biet in schijfjes van 1/2 cm.

  4. Verkruimel de blauwgeaderde kaas.

  5. Klop het ei los met de room. Kruid met peper en zout.

  6. Snipper de lente-uitjes fijn.

  7. Schil de aardappelen en snij in schijfjes van 1/2 cm.

  8. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  9. Bereiding:
  10. Bak het kruimeldeeg voor: leg er bakpapier en daarna bakbonen op, en zet 12 min. in de voorverwarmde oven.

  11. Kook ondertussen de aardappelschijfjes 6 min. in lichtgezouten water en giet af.

  12. Verhit de olijfolie in een pan en laat de spitskool 20 min. afgedekt stoven. Kruid met peper en zout.

  13. Verwijder de bakbonen en het bakpapier van het deeg. Schik de aardappelschijfjes op de bodem. Leg er de schijfjes rode biet en de spitskool bovenop.

  14. Verdeel de verkruimelde kaas, de lente-uitjes en ten slotte het eimengsel over het deeg. Bak 35 min. in de voorverwarmde oven.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de spitskool fijn.

  3. Snij de rode biet in schijfjes van 1/2 cm.

  4. Verkruimel de blauwgeaderde kaas.

  5. Klop het ei los met de room. Kruid met peper en zout.

  6. Snipper de lente-uitjes fijn.

  7. Schil de aardappelen en snij in schijfjes van 1/2 cm.

  8. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  9. Bereiding:
  10. Bak het kruimeldeeg voor: leg er bakpapier en daarna bakbonen op, en zet 12 min. in de voorverwarmde oven.

  11. Kook ondertussen de aardappelschijfjes 6 min. in lichtgezouten water en giet af.

  12. Verhit de olijfolie in een pan en laat de spitskool 20 min. afgedekt stoven. Kruid met peper en zout.

  13. Verwijder de bakbonen en het bakpapier van het deeg. Schik de aardappelschijfjes op de bodem. Leg er de schijfjes rode biet en de spitskool bovenop.

  14. Verdeel de verkruimelde kaas, de lente-uitjes en ten slotte het eimengsel over het deeg. Bak 35 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2781 kcal
Vet 183.9 g
Koolhydraat 179 g
Eiwit 92.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Vieux Temps Amberbier Wijn Diane de Nages A.O.P. Costières Nîmes

Bekijk het recept digitaal