- Bewaar

- Bewaar
Quiche tricolore
Onze drankensuggesties
Bier Vieux Temps Amberbier Wijn Diane de Nages A.O.P. Costières Nîmes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de spitskool fijn.
-
Snij de rode biet in schijfjes van 1/2 cm.
-
Verkruimel de blauwgeaderde kaas.
-
Klop het ei los met de room. Kruid met peper en zout.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in schijfjes van 1/2 cm.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak het kruimeldeeg voor: leg er bakpapier en daarna bakbonen op, en zet 12 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de aardappelschijfjes 6 min. in lichtgezouten water en giet af.
-
Verhit de olijfolie in een pan en laat de spitskool 20 min. afgedekt stoven. Kruid met peper en zout.
-
Verwijder de bakbonen en het bakpapier van het deeg. Schik de aardappelschijfjes op de bodem. Leg er de schijfjes rode biet en de spitskool bovenop.
-
Verdeel de verkruimelde kaas, de lente-uitjes en ten slotte het eimengsel over het deeg. Bak 35 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Vieux Temps Amberbier Wijn Diane de Nages A.O.P. Costières Nîmes
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de spitskool fijn.
-
Snij de rode biet in schijfjes van 1/2 cm.
-
Verkruimel de blauwgeaderde kaas.
-
Klop het ei los met de room. Kruid met peper en zout.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in schijfjes van 1/2 cm.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak het kruimeldeeg voor: leg er bakpapier en daarna bakbonen op, en zet 12 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de aardappelschijfjes 6 min. in lichtgezouten water en giet af.
-
Verhit de olijfolie in een pan en laat de spitskool 20 min. afgedekt stoven. Kruid met peper en zout.
-
Verwijder de bakbonen en het bakpapier van het deeg. Schik de aardappelschijfjes op de bodem. Leg er de schijfjes rode biet en de spitskool bovenop.
-
Verdeel de verkruimelde kaas, de lente-uitjes en ten slotte het eimengsel over het deeg. Bak 35 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Vieux Temps Amberbier Wijn Diane de Nages A.O.P. Costières Nîmes