- Bewaar

- Bewaar
Quinoa-notenslaatje met spinazie en geitenkaas
Onze drankensuggesties
Bier Vedett Extra Blond Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Maipo Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de quinoa 10 min. in lichtgezouten water. Neem van het vuur en laat 10 min. rusten. Giet af en laat afkoelen.
-
Rooster intussen de amandelnoten 7 min. goudbruin in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en hak grof.
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Snij de geitenkaas in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's. Snij de paprika's en de ongeschilde komkommer in kleine blokjes van 1 cm.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Rasp de schil van 1 sinaasappel en de citroenen en pers ze.
-
Snij de overige sinaasappel eerst in schijven en daarna in 2.
-
Bereiding:
-
Meng de pesto met het citroen- en sinaasappelsap. Voeg de citroen- en sinsaasappelzeste, de sojasaus en de olijfolie toe, en kruid met peper en de cayennepeper. Meng onder de afgekoelde quinoa.
-
Voeg de noten, de rozijnen, de spinazieblaadjes, de groenteblokjes, de zwarte olijven, de kaasblokjes, de uiringen en de fijngesnipperde peterselie toe en meng alles goed onder elkaar.
-
Afwerking:
-
Verdeel de quinoasalade over borden of kommetjes. Werk af met de halve sinaasappelschijfjes.
Onze drankensuggesties
Bier Vedett Extra Blond Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Maipo Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de quinoa 10 min. in lichtgezouten water. Neem van het vuur en laat 10 min. rusten. Giet af en laat afkoelen.
-
Rooster intussen de amandelnoten 7 min. goudbruin in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en hak grof.
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Snij de geitenkaas in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's. Snij de paprika's en de ongeschilde komkommer in kleine blokjes van 1 cm.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Rasp de schil van 1 sinaasappel en de citroenen en pers ze.
-
Snij de overige sinaasappel eerst in schijven en daarna in 2.
-
Bereiding:
-
Meng de pesto met het citroen- en sinaasappelsap. Voeg de citroen- en sinsaasappelzeste, de sojasaus en de olijfolie toe, en kruid met peper en de cayennepeper. Meng onder de afgekoelde quinoa.
-
Voeg de noten, de rozijnen, de spinazieblaadjes, de groenteblokjes, de zwarte olijven, de kaasblokjes, de uiringen en de fijngesnipperde peterselie toe en meng alles goed onder elkaar.
-
Afwerking:
-
Verdeel de quinoasalade over borden of kommetjes. Werk af met de halve sinaasappelschijfjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Vedett Extra Blond Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Maipo Valley - Chili