- Bewaar

- Bewaar
Quinoasalade met appel en vegetarische witte worst
Onze drankensuggesties
Wijn Michel Torino 'Colección' Torrontés Cafayate Valley - Argentinië Bier Troubadour Magma Amberkleurige Tripel IPA
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de ongeschilde appels in fijne reepjes. Snij de avocado in blokjes. Besprenkel beide met het sap van de citroen.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de witte worsten 2 à 3 min. aan alle kanten.
-
Maak intussen de vinaigrette: meng de rest van de olijfolie met de honing, de mosterd, peper en zout.
-
Meng de spinazie met de quinoa en de appel. Snij de witte worsten in sneetjes.
-
Verdeel de quinoasalade over de borden en werk af met de sneetjes witte worst, de granaatappelpitten en de avocadoblokjes. Druppel er de vinaigrette over.
Onze drankensuggesties
Wijn Michel Torino 'Colección' Torrontés Cafayate Valley - Argentinië Bier Troubadour Magma Amberkleurige Tripel IPA
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de ongeschilde appels in fijne reepjes. Snij de avocado in blokjes. Besprenkel beide met het sap van de citroen.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de witte worsten 2 à 3 min. aan alle kanten.
-
Maak intussen de vinaigrette: meng de rest van de olijfolie met de honing, de mosterd, peper en zout.
-
Meng de spinazie met de quinoa en de appel. Snij de witte worsten in sneetjes.
-
Verdeel de quinoasalade over de borden en werk af met de sneetjes witte worst, de granaatappelpitten en de avocadoblokjes. Druppel er de vinaigrette over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Michel Torino 'Colección' Torrontés Cafayate Valley - Argentinië Bier Troubadour Magma Amberkleurige Tripel IPA