Quinoaslaatje met spinazie en geitenkaas
Quinoaslaatje met spinazie en geitenkaas

Quinoaslaatje met spinazie en geitenkaas

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 525 kcal
Vet 27.1 g
Koolhydraat 54.2 g
Eiwit 16.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.

  4. Snij de halfgedroogde tomaten in 2.

  5. Snipper de rode ui fijn.

  6. Bereiding:
  7. Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.

  8. Meng intussen de honing met de azijn, de olijfolie en de fijngesnipperde ui. Kruid met peper en zout.

  9. Meng de quinoa met de spinazieblaadjes en de halfgedroogde tomaten.

  10. Roer er de honingdressing goed onder en verkruimel er de geitenkaas over.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.

  4. Snij de halfgedroogde tomaten in 2.

  5. Snipper de rode ui fijn.

  6. Bereiding:
  7. Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.

  8. Meng intussen de honing met de azijn, de olijfolie en de fijngesnipperde ui. Kruid met peper en zout.

  9. Meng de quinoa met de spinazieblaadjes en de halfgedroogde tomaten.

  10. Roer er de honingdressing goed onder en verkruimel er de geitenkaas over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 525 kcal
Vet 27.1 g
Koolhydraat 54.2 g
Eiwit 16.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Barbãr Blond speciaalbier Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc - D.O. Central Valley - Chili

Bekijk het recept digitaal