- Bewaar

- Bewaar
Quinoaslaatje met spinazie en geitenkaas
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Blond speciaalbier Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc - D.O. Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Snij de halfgedroogde tomaten in 2.
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Meng intussen de honing met de azijn, de olijfolie en de fijngesnipperde ui. Kruid met peper en zout.
-
Meng de quinoa met de spinazieblaadjes en de halfgedroogde tomaten.
-
Roer er de honingdressing goed onder en verkruimel er de geitenkaas over.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Blond speciaalbier Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc - D.O. Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Snij de halfgedroogde tomaten in 2.
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Meng intussen de honing met de azijn, de olijfolie en de fijngesnipperde ui. Kruid met peper en zout.
-
Meng de quinoa met de spinazieblaadjes en de halfgedroogde tomaten.
-
Roer er de honingdressing goed onder en verkruimel er de geitenkaas over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Blond speciaalbier Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc - D.O. Central Valley - Chili