- Bewaar
- Bewaar
Raclettebowl met duo van charcuterie
Onze drankensuggesties
Wijn L’Artiste Pinot Noir Vin de France Bier Chimay Goud Blond trappistenbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en kook 15 à 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Snij in 2.
-
Snij de paprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in reepjes. Snij de champignons in plakjes.
-
Snipper het bieslook fijn. Prik de augurken op lange cocktailprikkers. Snij de kaas in dunne sneetjes.
-
Rol de sneetjes boerenham en salami op en verdeel over 4 kommetjes (zet ze rechtop tegen de rand). Verdeel de krieltjes, de champignons, de paprikareepjes en de sla over de kommetjes.
-
Smelt de kaas in een pan met antiaanbaklaag of in de microgolfoven. Verdeel de kaas over de kommetjes en werk af met een draai van de pepermolen, de geroosterde uitjes en het bieslook. Serveer met de augurken.
Onze drankensuggesties
Wijn L’Artiste Pinot Noir Vin de France Bier Chimay Goud Blond trappistenbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en kook 15 à 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Snij in 2.
-
Snij de paprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in reepjes. Snij de champignons in plakjes.
-
Snipper het bieslook fijn. Prik de augurken op lange cocktailprikkers. Snij de kaas in dunne sneetjes.
-
Rol de sneetjes boerenham en salami op en verdeel over 4 kommetjes (zet ze rechtop tegen de rand). Verdeel de krieltjes, de champignons, de paprikareepjes en de sla over de kommetjes.
-
Smelt de kaas in een pan met antiaanbaklaag of in de microgolfoven. Verdeel de kaas over de kommetjes en werk af met een draai van de pepermolen, de geroosterde uitjes en het bieslook. Serveer met de augurken.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn L’Artiste Pinot Noir Vin de France Bier Chimay Goud Blond trappistenbier