Raclettebowl met duo van charcuterie

Raclettebowl met duo van charcuterie

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 604 kcal
Energie 2527 kj
Vet 38.3 g
Verzadigd vet 22.2 g
Koolhydraat 24.2 g
Suiker 4.5 g
Vezel 4.5 g
Eiwit 38.3 g
Zout 4.8 g
natrium 1.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en kook 15 à 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Snij in 2.

  3. Snij de paprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in reepjes. Snij de champignons in plakjes.

  4. Snipper het bieslook fijn. Prik de augurken op lange cocktailprikkers. Snij de kaas in dunne sneetjes.

  5. Rol de sneetjes boerenham en salami op en verdeel over 4 kommetjes (zet ze rechtop tegen de rand). Verdeel de krieltjes, de champignons, de paprikareepjes en de sla over de kommetjes.

  6. Smelt de kaas in een pan met antiaanbaklaag of in de microgolfoven. Verdeel de kaas over de kommetjes en werk af met een draai van de pepermolen, de geroosterde uitjes en het bieslook. Serveer met de augurken.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en kook 15 à 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Snij in 2.

  3. Snij de paprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in reepjes. Snij de champignons in plakjes.

  4. Snipper het bieslook fijn. Prik de augurken op lange cocktailprikkers. Snij de kaas in dunne sneetjes.

  5. Rol de sneetjes boerenham en salami op en verdeel over 4 kommetjes (zet ze rechtop tegen de rand). Verdeel de krieltjes, de champignons, de paprikareepjes en de sla over de kommetjes.

  6. Smelt de kaas in een pan met antiaanbaklaag of in de microgolfoven. Verdeel de kaas over de kommetjes en werk af met een draai van de pepermolen, de geroosterde uitjes en het bieslook. Serveer met de augurken.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 604 kcal
Energie 2527 kj
Vet 38.3 g
Verzadigd vet 22.2 g
Koolhydraat 24.2 g
Suiker 4.5 g
Vezel 4.5 g
Eiwit 38.3 g
Zout 4.8 g
natrium 1.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn L’Artiste Pinot Noir Vin de France Bier Chimay Goud Blond trappistenbier

Bekijk het recept digitaal