- Bewaar

- Bewaar
Raclettetoast met spinazie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de korst van de kaas.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui glazig.
-
Voeg de spekreepjes toe en laat 2 min. bakken. Voeg de spinazie toe en laat 2 à 3 min. slinken. Kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout. Laat alles uitlekken in een vergiet.
-
Verdeel de spinazie en spekjes over de sneetjes brood en leg er telkens een sneetje kaas op.
-
Leg de toasts op een bakplaat en zet 3 à 4 min. onder de grill van de oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de korst van de kaas.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui glazig.
-
Voeg de spekreepjes toe en laat 2 min. bakken. Voeg de spinazie toe en laat 2 à 3 min. slinken. Kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout. Laat alles uitlekken in een vergiet.
-
Verdeel de spinazie en spekjes over de sneetjes brood en leg er telkens een sneetje kaas op.
-
Leg de toasts op een bakplaat en zet 3 à 4 min. onder de grill van de oven.