Raclettetoast met spinazie
Raclettetoast met spinazie

Raclettetoast met spinazie

20 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 340 kcal
Vet 19.7 g
Koolhydraat 22.5 g
Eiwit 17.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de ui fijn.

  3. Verwijder de korst van de kaas.

  4. Bereiding:
  5. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui glazig.

  6. Voeg de spekreepjes toe en laat 2 min. bakken. Voeg de spinazie toe en laat 2 à 3 min. slinken. Kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout. Laat alles uitlekken in een vergiet.

  7. Verdeel de spinazie en spekjes over de sneetjes brood en leg er telkens een sneetje kaas op.

  8. Leg de toasts op een bakplaat en zet 3 à 4 min. onder de grill van de oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de ui fijn.

  3. Verwijder de korst van de kaas.

  4. Bereiding:
  5. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui glazig.

  6. Voeg de spekreepjes toe en laat 2 min. bakken. Voeg de spinazie toe en laat 2 à 3 min. slinken. Kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout. Laat alles uitlekken in een vergiet.

  7. Verdeel de spinazie en spekjes over de sneetjes brood en leg er telkens een sneetje kaas op.

  8. Leg de toasts op een bakplaat en zet 3 à 4 min. onder de grill van de oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 340 kcal
Vet 19.7 g
Koolhydraat 22.5 g
Eiwit 17.4 g

Bekijk het recept digitaal