- Bewaar

- Bewaar
Ragout van kalfsschenkel en pastinaak
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Bruin Donker abdijbier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de pastinaken en snij in blokjes van ± 1 cm.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Kruid de kalfsschenkel met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak het knoflook en de ui 4 min. glazig.
-
Voeg de kalfsschenkel toe en bak goudbruin aan alle kanten. Haal het vlees uit de kookpot en leg de stukken naast elkaar in een ovenschaal.
-
Doe de pastinaakblokjes en de passata ook in de ovenschaal en kruid met de takjes tijm, de oregano en de laurierblaadjes.
-
Zet de ovenschaal 1 u. 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Rasp intussen schilfers van de pecorino.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer de suiker onder de groenten in de ovenschaal en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk de ragout af met pecorinoschilfers en serveer met de tagliatelle.
Maak dit gerecht de dag vooraf klaar, da's nog makkelijker. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Schil 100 g pastinaak en snij in stukjes. 2 Kook de stukjes pastinaak en 25 g tagliatelle 15 min. gaar in een bodempje water. Voeg na 10 min. 20 g kalfsschenkel toe. 3 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Bruin Donker abdijbier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de pastinaken en snij in blokjes van ± 1 cm.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Kruid de kalfsschenkel met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak het knoflook en de ui 4 min. glazig.
-
Voeg de kalfsschenkel toe en bak goudbruin aan alle kanten. Haal het vlees uit de kookpot en leg de stukken naast elkaar in een ovenschaal.
-
Doe de pastinaakblokjes en de passata ook in de ovenschaal en kruid met de takjes tijm, de oregano en de laurierblaadjes.
-
Zet de ovenschaal 1 u. 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Rasp intussen schilfers van de pecorino.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer de suiker onder de groenten in de ovenschaal en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk de ragout af met pecorinoschilfers en serveer met de tagliatelle.
Maak dit gerecht de dag vooraf klaar, da's nog makkelijker. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Schil 100 g pastinaak en snij in stukjes. 2 Kook de stukjes pastinaak en 25 g tagliatelle 15 min. gaar in een bodempje water. Voeg na 10 min. 20 g kalfsschenkel toe. 3 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Bruin Donker abdijbier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië