- Bewaar

- Bewaar
Reemedaillon met seizoensgroenten
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Château du Luc A.O.P. Côtes de Bourg
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de rapen en snij in blokjes.
-
Rasp de gember fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een hoge braadpan en bak het witloof aan alle kanten goudbruin. Voeg de gember en de honing toe en laat ± 5 min. verder garen op een zacht vuur.
-
Kook de blokjes raap 15 min. in de groentebouillon. Giet af en pureer. Meng er 1 eetl. boter, peper en zout onder.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de reemedaillons 2 à 3 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en bak verder naargelang van uw smaak (ree wordt saignant of rosé gegeten).
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie. Giet het braadvet weg en blus de pan met de cognac. Giet er de wildfond en de room bij en laat 3 à 5 min. inkoken tot de gewenste dikte.
-
Afwerking:
-
Geef er kroketjes bij.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Château du Luc A.O.P. Côtes de Bourg
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de rapen en snij in blokjes.
-
Rasp de gember fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een hoge braadpan en bak het witloof aan alle kanten goudbruin. Voeg de gember en de honing toe en laat ± 5 min. verder garen op een zacht vuur.
-
Kook de blokjes raap 15 min. in de groentebouillon. Giet af en pureer. Meng er 1 eetl. boter, peper en zout onder.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de reemedaillons 2 à 3 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en bak verder naargelang van uw smaak (ree wordt saignant of rosé gegeten).
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie. Giet het braadvet weg en blus de pan met de cognac. Giet er de wildfond en de room bij en laat 3 à 5 min. inkoken tot de gewenste dikte.
-
Afwerking:
-
Geef er kroketjes bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Château du Luc A.O.P. Côtes de Bourg