Regenboogbrochette met kip
Regenboogbrochette met kip

Regenboogbrochette met kip

20 min.
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 253 kcal
Vet 7.4 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraat 15.7 g
Suiker 14.1 g
Vezel 1.6 g
Eiwit 30.1 g
Zout 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (10 min. + 2 u. marineren)
  3. 1 Snij de kippenhaasjes in stukken. Meng de olijfolie en het limoensap onder de teriyakisaus en leg er de kip in. Dek af en laat minstens 2 u. marineren in de koelkast.

  4. 2 Snij intussen de paprika's, de rode ui en de ananas in gelijke stukken.

  5. Bereiding op de barbecue (10 min.)
  6. 3 Maak 4 brochettes: Prik de paprika's, de rode ui, de ananas en de kip afwisselend per kleur op een brochettestokje.

  7. 4 Bak 3 à 4 min. aan elke kant op de barbecue.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (10 min. + 2 u. marineren)
  3. 1 Snij de kippenhaasjes in stukken. Meng de olijfolie en het limoensap onder de teriyakisaus en leg er de kip in. Dek af en laat minstens 2 u. marineren in de koelkast.

  4. 2 Snij intussen de paprika's, de rode ui en de ananas in gelijke stukken.

  5. Bereiding op de barbecue (10 min.)
  6. 3 Maak 4 brochettes: Prik de paprika's, de rode ui, de ananas en de kip afwisselend per kleur op een brochettestokje.

  7. 4 Bak 3 à 4 min. aan elke kant op de barbecue.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 253 kcal
Vet 7.4 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraat 15.7 g
Suiker 14.1 g
Vezel 1.6 g
Eiwit 30.1 g
Zout 0.9 g

Bekijk het recept digitaal