- Bewaar

- Bewaar
Regenboogbrochette met kip
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (10 min. + 2 u. marineren)
-
1 Snij de kippenhaasjes in stukken. Meng de olijfolie en het limoensap onder de teriyakisaus en leg er de kip in. Dek af en laat minstens 2 u. marineren in de koelkast.
-
2 Snij intussen de paprika's, de rode ui en de ananas in gelijke stukken.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
3 Maak 4 brochettes: Prik de paprika's, de rode ui, de ananas en de kip afwisselend per kleur op een brochettestokje.
-
4 Bak 3 à 4 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (10 min. + 2 u. marineren)
-
1 Snij de kippenhaasjes in stukken. Meng de olijfolie en het limoensap onder de teriyakisaus en leg er de kip in. Dek af en laat minstens 2 u. marineren in de koelkast.
-
2 Snij intussen de paprika's, de rode ui en de ananas in gelijke stukken.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
3 Maak 4 brochettes: Prik de paprika's, de rode ui, de ananas en de kip afwisselend per kleur op een brochettestokje.
-
4 Bak 3 à 4 min. aan elke kant op de barbecue.