- Bewaar

- Bewaar
Restaurantsteak en aardappelpannetje met witloof en champignons
Onze drankensuggesties
Bier Westmalle Dubbel Donker trappistenbier Wijn Chevalier Noël A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en snij in de lengte in 2.
-
Snij de champignons in 2.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de stronken in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de krieltjes 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de champignons en het knoflook 5 min. op een hoog vuur.
-
Haal de champignons uit de pan en voeg de krieltjes toe. Bak 5 min. al roerend.
-
Smelt intussen de boter in een kookpot en bak het witloof aan beide kanten goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout. Dek af en laat nog 5 min. verder garen. Voeg samen met de champignons toe aan de krieltjes.
-
Smelt de boter van de steaks in een braadpan en bak de steaks 2 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout. Bak verder naar smaak.
-
Afwerking:
-
Snij de steaks in schuine plakjes en verdeel samen met het aardappelpannetje over de borden.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g krieltjes en snij samen met 50 g witloof, 30 g champignons en 30 g restaurantsteak in stukken. 2 Kook de krieltjes en het witloof 20 min. in ongezouten water. Laat de champignons en de restaurantsteak de laatste 7 min. meekoken. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Westmalle Dubbel Donker trappistenbier Wijn Chevalier Noël A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en snij in de lengte in 2.
-
Snij de champignons in 2.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de stronken in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de krieltjes 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de champignons en het knoflook 5 min. op een hoog vuur.
-
Haal de champignons uit de pan en voeg de krieltjes toe. Bak 5 min. al roerend.
-
Smelt intussen de boter in een kookpot en bak het witloof aan beide kanten goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout. Dek af en laat nog 5 min. verder garen. Voeg samen met de champignons toe aan de krieltjes.
-
Smelt de boter van de steaks in een braadpan en bak de steaks 2 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout. Bak verder naar smaak.
-
Afwerking:
-
Snij de steaks in schuine plakjes en verdeel samen met het aardappelpannetje over de borden.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g krieltjes en snij samen met 50 g witloof, 30 g champignons en 30 g restaurantsteak in stukken. 2 Kook de krieltjes en het witloof 20 min. in ongezouten water. Laat de champignons en de restaurantsteak de laatste 7 min. meekoken. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Westmalle Dubbel Donker trappistenbier Wijn Chevalier Noël A.O.P. Bordeaux Supérieur