- Bewaar

- Bewaar
Restaurantsteak en couscoussalade met kerstomaat en spinazie
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Alpaca Carmenère Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Los de kippenbouillon op in 5 dl heet water.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min.
-
Voeg de kerstomaten, het knoflook en de spinazie toe en laat ± 5 min. stoven.
-
Doe intussen de couscous in een kom en overgiet met de kippenbouillon. Laat 10 min. afgedekt zwellen.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de steaks 2 min. aan elke kant goudbruin. Zet het vuur lager en laat verder garen naar smaak. Kruid met peper en zout.
-
Roer de couscous los met een vork en meng onder de groenten. Leg vlak voor het opdienen de kruidenbotertjes op de restaurantsteaks en laat smelten.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Alpaca Carmenère Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Los de kippenbouillon op in 5 dl heet water.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min.
-
Voeg de kerstomaten, het knoflook en de spinazie toe en laat ± 5 min. stoven.
-
Doe intussen de couscous in een kom en overgiet met de kippenbouillon. Laat 10 min. afgedekt zwellen.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de steaks 2 min. aan elke kant goudbruin. Zet het vuur lager en laat verder garen naar smaak. Kruid met peper en zout.
-
Roer de couscous los met een vork en meng onder de groenten. Leg vlak voor het opdienen de kruidenbotertjes op de restaurantsteaks en laat smelten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Alpaca Carmenère Central Valley - Chili