- Bewaar

- Bewaar
Ricottaglaasje met vijgen en ham
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij 3 vijgen in kleine stukjes. Snij de vierde vijg in 2 en snij elke helft in 6 gelijke partjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de sneetjes Ganda-ham op een bakplaat met bakpapier en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Meng intussen de ricotta met de kleine stukjes vijg en kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Hak 4 sneetjes Ganda-ham in fijne stukjes en meng onder de ricotta.
-
Breek de andere sneetjes elk in 6 stukken.
-
Verdeel de radijsscheuten over 12 hoge glaasjes en verdeel er de ricottamousse over.
-
Werk af met een stukje ham, een partje vijg en een streepje balsamicocrème.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij 3 vijgen in kleine stukjes. Snij de vierde vijg in 2 en snij elke helft in 6 gelijke partjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de sneetjes Ganda-ham op een bakplaat met bakpapier en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Meng intussen de ricotta met de kleine stukjes vijg en kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Hak 4 sneetjes Ganda-ham in fijne stukjes en meng onder de ricotta.
-
Breek de andere sneetjes elk in 6 stukken.
-
Verdeel de radijsscheuten over 12 hoge glaasjes en verdeel er de ricottamousse over.
-
Werk af met een stukje ham, een partje vijg en een streepje balsamicocrème.