- Bewaar

- Bewaar
Ricottapannenkoekjes met banaan
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Scheid de eiwitten van de eidooiers.
-
Bereiding:
-
Meng de ricotta goed onder de karnemelk.
-
Roer er de eidooiers onder en voeg het amandelpoeder en de bloem toe.
-
Klop de eiwitten samen met het zout stijf. Schep voorzichtig onder het ricottamengsel.
-
Bak de pannenkoekjes in 2 keer. Smelt 1 eetl. boter in een grote pan en bak 12 porties (Ø 7 à 8 cm) van het beslag tot pannenkoekjes. Bak aan beide kanten mooi bruin.
-
Smelt opnieuw 1 eetl. boter in de pan en bak nog eens 12 pannenkoekjes.
-
Snij de bananen in dunne schijfjes.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord 6 pannenkoekjes en verdeel er de schijfjes banaan over. Overgiet met de ahornsiroop.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Scheid de eiwitten van de eidooiers.
-
Bereiding:
-
Meng de ricotta goed onder de karnemelk.
-
Roer er de eidooiers onder en voeg het amandelpoeder en de bloem toe.
-
Klop de eiwitten samen met het zout stijf. Schep voorzichtig onder het ricottamengsel.
-
Bak de pannenkoekjes in 2 keer. Smelt 1 eetl. boter in een grote pan en bak 12 porties (Ø 7 à 8 cm) van het beslag tot pannenkoekjes. Bak aan beide kanten mooi bruin.
-
Smelt opnieuw 1 eetl. boter in de pan en bak nog eens 12 pannenkoekjes.
-
Snij de bananen in dunne schijfjes.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord 6 pannenkoekjes en verdeel er de schijfjes banaan over. Overgiet met de ahornsiroop.