- Bewaar

- Bewaar
Rigatoni met groenekool en tomaten ricottasaus
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Sicilia D.O.C. 'Isola' Nero d'Avola Sicilia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snipper de sjalotten fijn. Snij de groenekool in hele fijne reepjes.
-
Kook intussen de groenekool 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Rasp de parmezaan. Laat de mozzarellabolletjes uitlekken.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de sjalotten 2 min. Voeg de groenekool toe en laat 5 min. stoven. Kruid met peper en zout en meng er de ricotta en de pastasaus onder.
-
Voeg de rigatoni toe aan de groentesaus en doe alles in een ovenschaal, schep er de bolletjes mozzarella over. Bestrooi met de parmezaan.
-
Plaats 15 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de ovengrill aan voor een goudbruin korstje.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Sicilia D.O.C. 'Isola' Nero d'Avola Sicilia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snipper de sjalotten fijn. Snij de groenekool in hele fijne reepjes.
-
Kook intussen de groenekool 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Rasp de parmezaan. Laat de mozzarellabolletjes uitlekken.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de sjalotten 2 min. Voeg de groenekool toe en laat 5 min. stoven. Kruid met peper en zout en meng er de ricotta en de pastasaus onder.
-
Voeg de rigatoni toe aan de groentesaus en doe alles in een ovenschaal, schep er de bolletjes mozzarella over. Bestrooi met de parmezaan.
-
Plaats 15 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de ovengrill aan voor een goudbruin korstje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Sicilia D.O.C. 'Isola' Nero d'Avola Sicilia - Italië