- Bewaar

- Bewaar
Rijstbowl met roze garnalen en tonijn
Onze drankensuggesties
Wijn Château Lansade Rosé A.O.P. Bordeaux Bier Cristal Xtra pils
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking).
-
Schil de wortel en snij in dunne slierten met een dunschiller. Laat de maïs en de ananas uitlekken en snij de radijzen in 4.
-
Laat de tonijn uitlekken, prak fijn met een vork en breng op smaak met peper en zout.
-
Verdeel de gekookte rijst over kommetjes en schik er al de ingrediënten bovenop. Serveer de zoetzure saus apart of lepel ze erover.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Lansade Rosé A.O.P. Bordeaux Bier Cristal Xtra pils
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking).
-
Schil de wortel en snij in dunne slierten met een dunschiller. Laat de maïs en de ananas uitlekken en snij de radijzen in 4.
-
Laat de tonijn uitlekken, prak fijn met een vork en breng op smaak met peper en zout.
-
Verdeel de gekookte rijst over kommetjes en schik er al de ingrediënten bovenop. Serveer de zoetzure saus apart of lepel ze erover.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Lansade Rosé A.O.P. Bordeaux Bier Cristal Xtra pils