Rijstnoedels met scampi's
Rijstnoedels met scampi's

Rijstnoedels met scampi's

10 min.
Voorgerecht
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 80 kcal
Vet 2.7 g
Koolhydraat 7.3 g
Eiwit 6.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Leg de scampi's 2 min. in heet water en pel ze. Dep goed droog en verwijder het darmkanaal. Laat de mihoen min. 5 min. weken in heet water.

  3. Snij het knoflookteentje fijn en stoof lichtjes in 1 eetl. olijfolie. Voeg de scampi's toe en laat 3 min. bakken aan elke kant. Schep er de wortel, sojascheuten en mihoen onder.

  4. Maak een mengsausje van de vissaus en de sambal oelek, doe bij de scampi's en laat al roerend nog even bakken. Verdeel over 6 bordjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Leg de scampi's 2 min. in heet water en pel ze. Dep goed droog en verwijder het darmkanaal. Laat de mihoen min. 5 min. weken in heet water.

  3. Snij het knoflookteentje fijn en stoof lichtjes in 1 eetl. olijfolie. Voeg de scampi's toe en laat 3 min. bakken aan elke kant. Schep er de wortel, sojascheuten en mihoen onder.

  4. Maak een mengsausje van de vissaus en de sambal oelek, doe bij de scampi's en laat al roerend nog even bakken. Verdeel over 6 bordjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 80 kcal
Vet 2.7 g
Koolhydraat 7.3 g
Eiwit 6.5 g

Bekijk het recept digitaal