- Bewaar

- Bewaar
Rijstschotel met kippenhaasjes en chorizo
Onze drankensuggesties
Bier Kasteel Tripel Sterk blond bier Wijn Las Laderas D.O. Yecla - Spanje partybox
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder het vel van de chorizo en snij in blokjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snipper de platte peterselie en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook de diepgevroren erwten 7 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Voeg de laatste 4 min. de broccoli toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kippenhaasjes goudbruin aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de chorizo toe en laat nog 3 min. bakken.
-
Doe de erwten, de broccoli, het knoflook en de kerstomaten ook in de pan en bak 2 min.
-
Voeg de tomatenstukjes toe en kruid met de cayennepeper, zwarte peper en zout. Voeg ook de platte peterselie en de rijst toe.
-
Doe de helft van de rijstschotel in een ovenschaal. Bedek met de helft van de geraspte kaas. Werk af met de rest van de rijstschotel en de geraspte kaas. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Kasteel Tripel Sterk blond bier Wijn Las Laderas D.O. Yecla - Spanje partybox
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder het vel van de chorizo en snij in blokjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snipper de platte peterselie en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook de diepgevroren erwten 7 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Voeg de laatste 4 min. de broccoli toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kippenhaasjes goudbruin aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de chorizo toe en laat nog 3 min. bakken.
-
Doe de erwten, de broccoli, het knoflook en de kerstomaten ook in de pan en bak 2 min.
-
Voeg de tomatenstukjes toe en kruid met de cayennepeper, zwarte peper en zout. Voeg ook de platte peterselie en de rijst toe.
-
Doe de helft van de rijstschotel in een ovenschaal. Bedek met de helft van de geraspte kaas. Werk af met de rest van de rijstschotel en de geraspte kaas. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Kasteel Tripel Sterk blond bier Wijn Las Laderas D.O. Yecla - Spanje partybox