- Bewaar

- Bewaar
Risotto met erwten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof er 2 fijngesnipperde sjalotjes in, tot ze glazig worden.
-
Doe de rijst erbij. Zodra de rijst doorschijnend begint te worden, voegt u de saffraan toe, samen met de witte wijn en de diepgevroren erwtjes. Goed mengen.
-
Bevochtig de rijst beetje bij beetje met de hete kippenbouillon, zodat de bouillon langzaam door de rijst wordt opgenomen. Laat de rijst in totaal 25 à 30 min. goed gaar worden. Gebruik indien nodig nog wat extra kippenbouillon.
-
Voeg de parmezaan toe, laat nog eventjes op het vuur staan en dien daarna onmiddellijk op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof er 2 fijngesnipperde sjalotjes in, tot ze glazig worden.
-
Doe de rijst erbij. Zodra de rijst doorschijnend begint te worden, voegt u de saffraan toe, samen met de witte wijn en de diepgevroren erwtjes. Goed mengen.
-
Bevochtig de rijst beetje bij beetje met de hete kippenbouillon, zodat de bouillon langzaam door de rijst wordt opgenomen. Laat de rijst in totaal 25 à 30 min. goed gaar worden. Gebruik indien nodig nog wat extra kippenbouillon.
-
Voeg de parmezaan toe, laat nog eventjes op het vuur staan en dien daarna onmiddellijk op.