- Bewaar

- Bewaar
Rode maaltijdsoep met krokant spek en ricotta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Bewaar enkele blaadjes basilicum voor de afwerking en snipper de rest fijn.
-
Snij het spek in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de diepgevroren soepmix 5 min.
-
Overgiet met de runderbouillon en voeg de gnocchi toe. Laat 5 min. sudderen en kruid met de tijm, het basilicum, peper en zout. Laat nog 10 min. koken op een zacht vuur.
-
Bak intussen het spek krokant in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Afwerking:
-
Verdeel de soep over de kommen en werk af met 1 eetl. ricotta, de spekblokjes en de blaadjes basilicum.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Bewaar enkele blaadjes basilicum voor de afwerking en snipper de rest fijn.
-
Snij het spek in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de diepgevroren soepmix 5 min.
-
Overgiet met de runderbouillon en voeg de gnocchi toe. Laat 5 min. sudderen en kruid met de tijm, het basilicum, peper en zout. Laat nog 10 min. koken op een zacht vuur.
-
Bak intussen het spek krokant in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Afwerking:
-
Verdeel de soep over de kommen en werk af met 1 eetl. ricotta, de spekblokjes en de blaadjes basilicum.