- Bewaar

- Bewaar
Romig schelvispannetje met bloemkool en mosterd
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de schelvishaasjes oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes.
-
Bereiding:
-
Doe de bloemkoolroosjes in een grote kookpot en overgiet met de room en de melk. Voeg het laurierblaadje en de fijngesnipperde sjalot toe en kruid met peper en zout.
-
Schik er de schelvishaasjes bovenop, kruid met peper en zout en laat 15 à 20 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Roer de mosterd onder het kookvocht en bind lichtjes met instantsausbinder. Verwijder het laurierblaadje.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de peterselieblaadjes en serveer met aardappelpuree of tagliatelle.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de schelvishaasjes oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes.
-
Bereiding:
-
Doe de bloemkoolroosjes in een grote kookpot en overgiet met de room en de melk. Voeg het laurierblaadje en de fijngesnipperde sjalot toe en kruid met peper en zout.
-
Schik er de schelvishaasjes bovenop, kruid met peper en zout en laat 15 à 20 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Roer de mosterd onder het kookvocht en bind lichtjes met instantsausbinder. Verwijder het laurierblaadje.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de peterselieblaadjes en serveer met aardappelpuree of tagliatelle.